Létrehozva: 2018.10.31.

Ezzel a csillagjeggyel lesz számodra is fergeteges a szex

Akár alkalmi, akár komolyabb kapcsolatot keresel, nem árt, ha számításba veszed választottad csillagjegyét. Ugyanis ettõl is függ, hogy miként passzoltok egymáshoz az ágyban.

A csillagjegyek révén lehetőséged nyílik arra, hogy pontosan feltérképezd, mik is jellemzik az adott jegy szexualitását. Az asztrológia segítségével könnyen kiderítheted azt is, hogy melyik jegy szülötte hozza el számodra a legnagyobb gyönyört!

KOS (március 21. – április 19.)

Szükséged van valakire, akivel együtt fejlődhetsz és átalakulhatsz? Jó helyen jársz, ugyanis a Kos hajlandó lesz veled az Élet nagy titkait megvitatni akár órákon át. Később amikor ezt áthelyezi a hálószobába, te már csak annyit fogsz észlelni az egészből: "Úristen,hát ez meg hogy történt?".

A Kost ugyanis impulzív, szenvedélyes személyiség jellemzi, mely sokszor okozhat meglepetéseket. Ráadásul a szokatlan helyeket részesíti előnyben, ha szexre kerül sor.

BIKA (április 20. – május 20.)

A szeretet és a szerelem bolygója, a Vénusz uralja a Bikát. Ez a legérzékenyebb az állatövi jegy, hiszen libidója szorosan kapcsolódik a hanghoz, a látáshoz, az ízléshez, a szagláshoz és az érintéshez.

A szex rendkívüli testélményt ad a Bika számára, ébredező vágyát erotikus masszázsokkal, kellemes afrodiziákumokkal és tiszta, sima ágyneművel keltheted fel. A szemkontaktusokkal teli misszionárius póz a Bikával rendkívüli szexélményt nyújt partnerének.

IKREK (május 21. – június 20.)

Az intelligens és dinamikus Ikrek gyakran kezdeményez és cseppet sem szégyenlős, ha piszkos beszédre kerül sor az ágyban. Rendkívüli módon beindul arra, ha nemcsak a testét, de az agyát is izgatják.

Szex közben vele bátran lehet váltogatni a helyzeteket és attól sem riad meg, ha karját megragadva helyezik egy újabb kéjt ígérő pozícióba miközben édesen mocskos szavakat suttognak a fülébe.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (június 21. – július 22.)

Az érzelmes Rákokra jellemző a barátság extrákkal címkézéssel ellátott kapcsolat. Egy részről imád másokról gondoskodni és függni tőlük, másrészről pedig szeretnek társadalmilag is független, önálló személyiségként megjelenni és új emberekkel megismerkedni.

Számukra a bizalom, a hűség és a fizikai közelség mindenképpen kell ahhoz, hogy  komfortosnak érezzék magukat az ágyban. Ha ez összejön, akkor nagyon érzéki szexre lehet számítani tőlük.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

A legerősebb szexuális gerjesztő faktor minden Oroszlán számára az, ha érzi, hogy kívánják és odavannak érte.  Imádja a csábítást és a flörtöt valamint az udvarlást és a különböző romantikus gesztusokat.

Az Oroszlán szereti produkálni és kelletni, akár sztriptízt is szívesen előad - s ez izgalmas felvezetője lehet egy kiadós szexuális örömködésnek.

SZÛZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

A gyengéd és empatikus Szűz érzékeny szerető - nevével ellentétben cseppet sem szégyenlős, ha szexre kerül sor.

Folyamatosan vizsgálja, ki hogyan csinálja, mi okoz számára örömet, és aztán, ha kiismerte partnerét, nem gátlásos, hogy alkalmazza a már jól bevált trükköket. Fontos, hogy ellazuljon az ágyban és ne kelljen egyből belevetnie magát a dolgok közepébe.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (szeptember 23. – október 21.)

A Mérleg szeretők értéket és kifinomult érzékiséget teremtenek, ezért még a legkacérabbakra is jellemző, hogy az intimitást szigorúan a hálószoba kereteiben belül tartsák.

A Mérleg a flörtölés és incselkedés nagymestere, így sokszor tartogat kellemes meglepetést. Nagyon odaadó tud lenni az ágyban is, azonban ugyanezt el is várja kedvesétől.

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)

Bevállalós, kicsit perverz szeretőre vágysz? Akkor a Skorpió lesz a tökéletes számodra, ugyanis nincs még egy csillagjegy, amely ennyire kapcsolódna a szexhez.

A félelmet és a tabukat nem ismeri, muszáj kipróbálnia a szado-mazo szexet, beleértve a kikötözést és egyéb formáit. Mindezek ellenére azt tartják, hogy a Skorpió az egyik legszexibb jegy, akivel valaha is találkoztál.

NYILAS (november 22. – december 21.)

Ha a fő menüpont nálad az alkalmi kapcsolatra esik, akkor bizony jó helyen jársz, ugyanis a Nyilas kapható rá. Õt amúgy is csak úgy lehet "megfogni", ha hagyod, hogy a dolgok természetesen történjenek.

Élvezi a szeretkezés nyers fizikai jellegét, a tabuk számra sem ismertek, főleg, ha az intimitást a szabadban képzeled el: a tudat, hogy rajtakaphatják, óriási izgalmat okoz számára.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (december 22. – január 19.)

Lehetséges, hogy nem tűnik érzékenynek vagy a romantika nagy elkötelezettjének, ami annak tudható be, hogy a Bak csak nagyon lassan mozdul elsőre.

Amikor azonban végre nyugodtnak érzi magát, rájössz, hogy az egyik legnyitottabb és akár perverz kis játékokra is hajlamos szeretővel állsz szemben.Imádja a szerepjátékokat, mivel ez a mentálisan felszabadítja és lehetővé teszi számára, hogy felfedezze titokzatos szexuális pszichéjét.

VÍZÖNTÕ (január 20. – február 18.)

Ha egy Vízöntőt szeretnél a lábáról levenni, bizony meg kell fontolnod a szexuális játékokkal való kísérletezést. Bármi, ami újító és nem szokványos, attól gyorsabban fog verni egy Vízöntő szíve.

Nem szereti a szokványos szerelmet és csak az olyan intimitást élvezi, amely nem követ semmilyen forgatókönyvet. A Vízöntő igazi lázadó, nemcsak a szíve mélyén, ezért minden olyan dolog felvillanyozza, ami megtöri a szabályokat.

HALAK (február 19. – március 20.)

Rendkívül érzelmes és érzékeny jegy, nagyon empatikusak, intuitívek és kalandosak, mely az ágyban is megmutatkozik. A Halakkal igazán mély szexuális élményt kaphatsz a hálószobán innen és túl.

Vele érdemes számításba venned a tantrikus szexet: a lélegzetvételre, mozgásra és harmónia fókuszára koncentrálva erotikusan fedezheted nemcsak a testét, de a tudattudatalattiját is.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

ripost.hu

Szürreál: migránsok, kommunisták és rendőrök között tört ki tömegverekedés a párizsi repülőtéren

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Pár óra alatt két kisfiú kísértetiesen hasonló módon vesztette életét Kecskeméten

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!