1 éve

3 csillagjegy, aki imád hazudni, jó ha vigyázol velük!

Ez a három csillagjegy aztán nagyon profi! Úgy hazudik, hogy te észre sem veszed. Kérdés, miért teszik ezt, de jobb, ha elővigyázatos vagy!

A füllentő csillagjegyek igazi profik! Figyelj oda rájuk, nehogy téged is átejtsenek. Gyakran kiváncsi természetűek, inkább a jóindulat vezérli őket, vannak, akik észre sem veszik, hogy éppen füllentenek. Annyira gyakorlott mesterek ebben. De vajon kik ők? Milyen személyiséggel rendelkeznek? Most megtudhatod.

Mérleg jegy
Fotó: pixabay.com

Ikrek

A nagymester mindenképpen az Ikrek. Roppant jól kommunikálnak, szeretnek a szavakkal is játszani, nem a hazugságon van sokszor a lényeg. Inkább, mint játékos eszközt használják a füllentést. Persze a humor mögött is van sokszor igazság. Nem sokan tudják annyira kiszínezni és előadni történeteiket, mint ők. Nem a rosszindulat vezérli az Ikreket, egyéniségük része a füllentés és a pletyka is. Nagy az érdeklődési körük is, így aztán elég sokszínűen képesek füllenteni. Néha az sem igaz, amit kérdeznek.

Mérleg

Nagyon kerülik a konfliktusokat a Mérleg jegy szülöttei. Így, ha ezt el akarják kerülni, képesek blöffölni. A végletekig kiállnak saját hazugságuk mellett, hogy egy ilyen helyzetet megmentsenek. Pedig előfordulhat, hogy pont ezzel raknak rá egy lapáttal. Szóval jobb velük bele sem menni egy ilyen helyzetbe, folyamatosan úgy alakítják a hazugságukat, hogy béke legyen a végén. Totál belerántanak egy füllentő spirálba, a végén azt sem tudod majd, mi volt a kiindulási pont. Profik a békesség kedvéért, kerülik a drámákat, és ezt kamuzással vezérlik.

Vízöntő

Játékosak, őszinték alapjában a Vízöntők. Na de mi van, ha valaki beteszi a lábát az intim területükre? Azonnal előkapják a füllentést, sokszor ez a védekező eszközük. Persze ez nem menti fel őket. Amikor békében vannak magukkal, nagyon megbízhatóak, ha baj van, szinte pánikszerűen hazudnak. Később ezt sokszor be is vallják, tisztázzák magukat, de az első reakciójuk sokszor a hazugság. Érdemes őket megismerni, hogy jobban kezeld őket. Egyszerűen nem szabad őket hátba támadni! Erre is nagyon érzékenyek. Megbízhatóak, ha felismered gyengéiket. Nagyon nyitottak, de nem biztos, hogy megnyílnak mindenkinek. Arról nem is beszélve, hogy rengeteget tudnak beszélni, így néha azt is nehéz követni. Imádni való egy füllentő csillagjegy, még nevetni is lehet rajtuk! Mert gyakran átlátszóvá vállnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!