ÉLETMÓDI

Melyik ajtón lépnél be? Villámgyors pszichológiai teszt valódi személyiségedről

Tudj meg többet magadról! Válassz egy ajtót a képeken láthatók közül. Választásod lelked mélyének titkairól árulkodik.
  • Szerző: Ripost

Szeretnél még többet megtudni magadról? Kíváncsi vagy, milyen a rejtett éned? Akkor nincs más dolgod, mint kiválasztani a képről azt az ajtót, mely a legcsábítóbb számodra, melyen a legszívesebben lépnél be. A kép alatt pedig megnézheted, mit árul el a választásod valójában rólad. Meg fogsz lepődni...

1. Ajtó

Szereted az egyszerűséget, a puritánságot. Az élet hétköznapi pillanatai örömmel töltenek el, szívesen töltesz időt csöndben, egyedül. Legszívesebben olyan emberek társaságát keresed, akik mellett otthonosan érezheted magad - közeli barátok, családtagok. Szereted magad távol tartani a drámáktól és a túlzásoktól, csak figyelj oda, nehogy túlságosan unalmassá váljanak a hétköznapok!

2. Ajtó

Nagyobb luxusra és vagyonra vágysz annál, mint ami a rendelkezésedre áll - de teljesen tisztában vagy vele, hogy ezt energia és munka árán érheted el. Becsülöd a szépséget, a csillogást, mindig lépésről-lépésre haladsz, hogy elért a céljaid, mindig vannak céljaid, melyeket kitűzöl magad elé. Szeretnél a csúcsra érni, de élvezed az utat is, mely a csúcs felé vezet.

3. Ajtó

Érdemes óvatosnak lenned: szeretsz kalandozni az ismeretlenben, új utakat felfedezni, és bár kalandozásaid többnyire jól sülnek el, azért legyél elővigyázatos is! Ha úgy érzed, hogy az utóbbi időben túl sok kockázatot vállaltál, akkor lassíts kicsit, és pihenj meg. Bár sokak szerint vakmerő vagy, tettrekészséged és kíváncsiságod segít téged, és egyúttal végig érzed, hogy valaki figyel rád, hiszel valamilyen felsőbb hatalomban, és ez biztonságérzettel tölt el.

4. Ajtó

Képes és hajlandó is vagy harcolni. Az élet bármilyen területén találod szembe magad küzdelemmel, általában sikerrel jössz ki belőle. Nem félsz kiállni az igazadért, sok nehézségen vergődted már keresztül magad, és most, hogy már ennyi árkot és mélységet megjártál, te i tudod, hogy készen állsz bevenni a kastélyt, melyre vágytál.

5. Ajtó

Nincs miért aggódnod. A dolgok körülötted hamarosan elcsendesülnek. Keress egy kis biztonságos terepet, vedd magad körül olyan emberekkel, akik mellett nyugalomra lelsz, csendesítsd le kicsit lelked és elméd. Ha mostanában nehézségekkel is szembesültél, mindvégig tudtad, milyen célok mozgatnak, következetességed pedig elhozza, amire vágysz.

6. Ajtó

Az utóbbi időkben találkoztál ugyan nehéz helyzetekkel, optimizmusod azonban segített átvészelni azokat. Hamarosan vége a sötét időknek! Még nem értél az alagút végére, de te is tudod, hogy kitartó maradsz és hittel fogsz küzdeni, ez pedig rengeteget segít abban, hogy erős és célratörő maradj! Vágyod a szabadságot, megvannak az álmaid, és szerencsére a hited és lelkesedésed is támogat abban, hogy ezeket elérd.

7. Ajtó

Készülj rá, hogy lesz némi bonyodalom az életedben. De ne félj, semmi olyanról nincs szó, melyet ne tudnál kezelni! Mindig tudod, mi a következő lépésed. Tisztán és logikusan gondolkozol, szeretsz előre tervezni. Szereted azt is, ha több lehetőség áll a rendelkezésedre, melyek közül választani tudsz, így semmi sem tudod igazán sokkoló meglepetésként érni. Bármilyen meglepő fordulatot is tartogat az élet, mindig van egy B) terved, melyhez nyúlni tudsz, és amely kihúz a nehézségekből.

8. Ajtó

Határozottan kíváncsi alkat vagy, de egyúttal mégsem meggondolatlan. Tudod, hogy a váratlan helyzetek kockázatokkal járnak, de kreatív vagy, és mindig számolsz  lehetséges következményekkel is. Kíváncsiságod és kalandkedvelésed kifizetődő. Bízz a megérzéseidben, hallgass az ösztöneidre, és cselekedj! Ez eddig is bevált, és most is jó útra kísér!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?