tóth gabi
Mesteri segítséget nyújt otthonodban a kávézacc. Mutatjuk, hogyan használhatod okosan!
Igazi csodaszer a kávézacc! Minden otthonban napi szinten termelődik belőle újabb és újabb adag, mely a szemétben köt ki, pedig kár érte, mert rendkívül jó segítség az otthonodban. Figyelj csak!
A kávézacc apró szemcséi segítenek a lefolyót tisztán tartani, szinte lekotorják azokat a szennyeződéseket és lerakódásokat, melyek később a dugulások okozói lehetnek.
Kiválóan szagtalanít a zacc, így aztán remek módszer, ha szórsz belőle a hamutartóba, vagy a hűtőbe teszel belőle egy kis tálkában. Magába szippantja a kellemetlen illatokat és semlegesíti azokat.
Tökéletes táplálék a virágok számára a kávé maradéka! Keverd a zaccot a földhöz, sőt havonta szórj is belőle rá újabb adagot, és gyönyörködhetsz az új hajtásokban, a temérdek új bimbóban.
Folytatjuk tovább, LAPOZZ!
A kávézacc remekül puhítja a húst, így főzés vagy sütés előtt szuper ötlet, ha bekened vele az elkészítendő szeleteket, zacskóba teszed a húst és pár órán vagy egy éjszakán át így rakod be a hűtőbe.
Az odakozmált edények, a lerakódott ételmaradékok mind elfelejthetők, ha mosogatás előtt kávézaccal dörzsölöd át a felületet, majd ezután kapod csak elő a mosogatószert.
Sötét, fából készült bútoraidon az apró karcolások eltüntetéséhez jó megoldás, ha kávézaccal dörgölöd át őket. A kis szemcsék enyhén átcsiszolják a felületet, egyúttal a színt is ragyogóvá teszik!