tóth gabi
Izgalmas, hatásos és olcsó trükköt mutatunk.
A só nem csak az ételnek ad ízt, hanem tisztaságot is képes nyújtani, ha megfelelően használod: szuper tippeket mutatunk!
Szénsavas ásványvízből 2 decibe szórj 3 evőkanál sót, és ezzel dörzsöld át a hűtőd belsejét. Elűzi a kellemetlen szagokat és tisztává varázsolja a felületet. Ha ebbe a keverékbe áztatod az ételtároló műanyag edényeket, azok is teljesen újjászületnek majd.
Ha barnás foltot hagy a vasalód, akkor szórj egy papírlapra sót, és ezen húzd át a vasalót néhányszor. Leszedi a foltot hagyó lerakódást, és újra aggodalom nélkül teheted gyűrődésmentessé a blúzokat és ingeket.
Szórd a tojás főzővizébe a sót! Ettől ízesebbé ugyan nem válik a keménytojás, sokkal könnyebbé válik viszont megpucolnod. Ez pedig nagy segítség a hosszas bíbelődés helyett.