ÉLETMÓDI

Undorító, amit a pasim művel, teljesen kiakaszt

Helyes, jó kiállású, udvarias és humoros. Ám van egyetlen apró dolog, amivel őrületbe kergeti a barátnőjét. Meghökkentő és bosszantó férfiszokásokról számoltak be nők egy online fórumon. Csak erős gyomrúaknak!
  • Szerző:

Sok nő tapasztalta már, hogy hiába álompasi az új szerelmük, a románc könnyen tragikus véget érhet, ha a fickónak más fogalmai vannak a testi higiéniáról, mint szíve hölgyének. Erről a témáról még barátnők is csak nagy ritkán beszélgetnek egymással, hiszen szeretik és tisztelik a párjukat; csak éppen vannak dolgok, amiket egyre nehezebb elviselni. Egy névtelen internetes fórumon aztán alaposan kiborították a bilit…

Fotó: Pexels.com

„Körömcsipesszel vágja a körmét. Ettől már akkor is borsózna a hátam, ha a kuka felett csinálná, vagy a fürdőben, de nem: a nappaliban, az ágyunkban, bárhol, ahol eszébe jut – és még csak össze se szedi a körmöket, sokszor bele is lépek.”

„Gyakran piszkálja a fogát, főleg kaja után. A körmével. Aztán nem mos kezet. Volt már, hogy rászóltam, akkor megsértődött.”

„Imádom a pasimat, de szegénynek borzasztó szájszaga van. Nem a fogai rosszak, valószínűleg valami más egészségi probléma lehet a háttérben; de fogalmam sincs, hogyan mondjam meg neki, hogy sokszor szex közben teljesen elillan a vágy emiatt.”

„Az én pasim totál rendben van, mindig frissen borotvált, illatos, még valami nővadító parfümje is van. Csakhogy egyszer a kezembe akadt egy használt alsógatyája… hát, voltak rajta barna foltok. Azóta nem tudok úgy ránézni, mint régen.”

„Szinte soha nem mos kezet. Se szerelés, se vécézés után. Kiborító.”

„Nem szeretem megcsókolni, rosszul mos fogat, tiszta lepedékes a fogsora és a lehelete is katasztrófa. Hogy lehet ilyesmit megmondani valakinek, akit egyébként szeretsz és tisztelsz?”

„Semmi rossz szagot vagy ilyesmit nem szoktam érezni a páromon, mégis undor fogott el, amikor bevallotta, hogy ő bizony csak egy héten egyszer zuhanyozik. Nehezen emésztem meg ezt az információt valahogy.”

„Kétszer is használ egy fogselymet. Vagy többször. Mindig otthagyja a használtakat a fürdőszoba tükör előtti polcon, hogy legközelebb még jó lesz. Titokban ki szoktam dobni, de csak zsebkendővel fogom meg.”

„Füldugóval szokott aludni, vagyis vattapamacsokból készít magának egyet-egyet. És minden reggel ott felejti a párnám mellett. Nem fülzsírosak vagy ilyesmi, mégis, rosszul tudok lenni, amikor meglátom.”

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?