ÉLETMÓDI

12 undorító szokás, amit csak titokban engednek meg maguknak a nők

Mindig is szeretted volna tudni, mit csinálnak egymás között, amikor nem látja őket férfitekintet? Ha végigolvasod ezt a listát, rájössz, hogy talán jobb volt a tudatlanság. Megdöbbentő részletek!
címkék:
  • Szerző: JD

Hiába igyekeznek mindig tökéletesek lenni a nők, amikor maguk között vannak, bizony előjönnek olyan gusztustalan szokásaik, amiket soha nem szeretnének leleplezni. Azonban az interneten semmi nem maradhat titokban: egy nő tizenkét pontba szedte, mit csinálnak a lányok, amikor a férfiak nem látják őket. Figyelem, kiábrándító lista következik!

1. Ketten egy vécéfülkébe

Bizonyára észrevetted már, hogy a lányok együtt mennek mosdóba. Ilyenkor ki lehet beszélni az aktuális pasikat, meg lehet vizsgálni egymás sminkjét, és leápolhatják egymás lelkét is. De ha tele van a mosdó, miért is ne mennének be közösen egy fülkébe? Az egyik végzi a dolgát, a másik fogja a táskáját, és ácsorog a szűk helyen. Aztán cserélnek. Férfiember számára elképzelhetetlen, hogy bekísérje a haverját a fülkébe, de a lányoknak simán belefér.

2. Altesti helyzet ellenőrzése

Nem feltétlen a mosdóban, de kettesben két barátnő simán rákukkant egymás intimtájékára, ha van ott valami gyanús anyajegy, de egy elakadt tamponnal is segítenek egymásnak.

3. Illatminta-vételezés

Egy igazi barátnő nem hagyja, hogy a másik lány kellemetlen testszaggal menjen hódítani, így ha kell, simán közel hajolnak egymás kényes részeihez, hogy ellenőrizzék, illatos-e az intimtájék, vagy a hónalj… de saját magukat is gyakran ellenőrzik.

4. A nők nem pukiznak?

A férfiak elképzelhetetlennek tartják, hogy a nők is szabadon eleresszék a békegalambot; pedig ha maguk között, vagy egyedül vannak, könnyedén megteszik.

5. Közös fogkefe vagy parfüm? Nem gond!

A lányok nem csinálnak ügyet abból, hogy használják egymás intim cuccait, legyen az parfüm, evőeszköz, vagy végszükség esetén akár fogkefe.

6. Nincsenek tabutémák a szexben

Vagyis a nők mindent megbeszélnek egymással: hogyan teljesített a férfi az ágyban, mekkora van neki, és milyen bakit követett el szex közben.

7. A kozmetika árnyoldalai

A legjobb barátnők nem csak divattanácsot adnak egymásnak, vagy elkészítik egymás frizuráját: a szépítkezésbe belefér, hogy kinyomják egymás pattanását.

8. Cicik a mérlegen

A barátnők előbb-utóbb túlesnek a cicimustrán, amikor mindketten előveszik, amijük van, és tüzetesen megvizsgálják egymás adottságait. Méretet, formát, tapintást, a mellbimbó alakját és méretét…

9. Kóbor szőrszálak kiszedése

Nem minden szőrtelenítés sikerül tökéletesre, bizony még a bikinivonalon is előfordul, hogy egy-két hely kimarad. A lányok ilyenkor segítenek egymáson szemöldökcsipesszel, és megszabadítják egymást a felesleges szálaktól.

10. Egymás emésztését is ellenőrzik

Az egyik legundorítóbb szokás, ami nagy divat a nők között: ha valamelyiküknek problémája akad a székletével, megkéri a legjobb barátnőjét, hogy vessen rá egy pillantást.

11. Káromkodnak, mint a kocsis

Amikor a nők egymás között vannak, sokszor rondább kifejezéseket eresztenek el, mint a férfiak.

12. Véres részletek a menstruációról

Jó esetben a férfi csak annyit tud a nők ciklusáról, hogy létezik, no meg visz fagyit, csokit a barátnőjének, amikor szenved a nehéz napjain. A nők egymás között részletekbe menően megbeszélik a vér állagát, a görcsök erősségét...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?