ÉLETMÓDI

Új trükköt mutat a csajod az ágyban? Nem is gondolnád, de ezt jelenti

Minden férfi örül, ha bevet valami újdonságot a nő az ágyban. Viszont ez nem mindig jelent jót, sőt: akár azt is mutathatja, hogy hamarosan vége van a kapcsolatnak...
  • Szerző:

Legtöbbször semmi gyanúsat nem találnak a férfiak abban, ha a barátnőjük szeretne valami új trükköt bemutatni az ágyban. Sőt, inkább örülnek neki, hiszen a változatosságot mindenki szereti. Csakhogy ez akár annak a jele is lehet, hogy a nő félrelép, és azt a trükköt egy másik férfi mutatta meg neki. De nem csak ez lehet a jele, ha megcsal a csajod; olyan apró dolgok mutatják, amire elsőre nem is gondolnál!

Fotó: 123rf

1. Dermesztő névcsere

Nincs olyan, hogy egy nő nyelvbotlásból más férfinevet suttog a füledbe a gyönyör csúcsán. Ha máshogy szólít, akkor valószínűleg nem csak azt tudod meg, hogy félrelép, de a szeretője nevét is.

2. Sokáig melózik újabban

Nem feltétlenül állít igazat, amikor azt mondja, több túlórát vállal, főleg, ha késő este ér haza minden nap. Ha ilyenkor nem válaszol az üzeneteidre, akkor könnyen lehet, hogy van egy harmadik is a képben.

3. Nincs több szívecskés megosztás

Nem minden csaj tesz ki képeket a netre a pasijáról, de ha a te barátnőd eddig rendszeresen osztott meg rólad képeket azzal a szöveggel, mennyire szeret és milyen büszke rád, akkor gyanakvásra adhat okot, ha egyik napról a másikra felhagy ezzel.

4. Mindig lenémítja a telefont

Ha egyébként nem szokta rezgőre állítani a mobilját, de mostanában megteszi, hogy „ne zavarjon téged,” akkor meglehet, csak nem szeretné, ha hallanád, amikor üzenetet küld neki a szeretője.

5. Új haj, smink és dögös ruhák

Új ismeretségnél minden nő jobban odateszi magát, többet sminkel, frizurát változtat, hogy elbűvölje a férfit. Ha már régóta együtt vagytok, és tudod róla, hogy egy csajos estére nem szokott nagyon kiöltözni és dögös sminket feltenni, akkor gyanús a helyzet.

6. Újabban nagyon érdekli, hol leszel

A nők ugyan szeretik tudni, hol van a párjuk, de a részletekre kiterjedő faggatózás azt is jelentheti, hogy szeretné, ha bizonyos időszakokban nem lennél otthon, vagy eszed ágában se lenne keresni őt.

És ezeket olvastad már?