ÉLETMÓDI

Szuperkínos szexbakikról vallottak a nők

Elképesztő történeteket meséltek el nekünk.
címkék:
  • Szerző: THE_D

A szex egészen csodás és extázist okozó élmény jó esetben. De szinte mindenkinek akad olyan élménye, amit kínosnak érez. Kíváncsiak voltunk, vajon mit mesélnek a nők, ha megkérdezzük őket erről. És hihetetlen sztorikat osztottak meg velünk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Váratlanul sírni kezdett

Nagyjából három hónapja jártunk együtt az akkori pasimmal, amikor történt az eset. Hirtelen robbant be az életembe, nagyon gyorsan haladtunk, olyan volt, mintha valami romantikus film szereplői lettünk volna. Szóval tényleg szuper volt minden, és az ágyban is istenien passzoltunk. De aztán egyik együttlét közben minden átmenet nélkül sírni kezdett. Én naivan azt hittem először, hogy ennyire jó neki. De mivel nem bírta abbahagyni, gyorsan világossá vált, hogy valami egészen másról van szó. Rákérdeztem, ő pedig bevallotta, hogy éppen abban a pillanatban jött rá, mennyire nincs még túl a feleségén, akivel egyébként éppen a válása volt folyamatban. Ugye mondanom sem kell, mennyire iszonyú kínos volt az egész jelenet...? – idézte fel a 39 éves Andi az emlékeit.

A horkolásra kaptam fel a fejem

Éppen maratoni szexben voltunk a fickóval, akivel jártam, és azzal játszottunk, hogy a végletekig hergeljük egymást, de nem engedjük, hogy a másik elélvezzen. Késő éjjel volt már, pontosabban inkább hajnal, és hát egyáltalán nem voltunk frissek. De arra azért nem számítottam, ami történt. Azt gondoltam először magamban, hogy milyen izgalmas ez a lassú tempó és az, hogy szinte csak belesóhajt az ölembe. Aztán meghallottam, hogy horkol. A lábam között. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. De inkább az utóbbi mellett döntöttem – mesélte a 24 éves Nóra.

Egyszerűen nem fért be

Először voltunk együtt a sráccal, akivel aztán azt hiszem, a negyedik randin sor is került a szexre. Legalábbis sort került volna. Ha sikerült volna. De amikor arra került a sor, hogy levetkőztünk, nem akartam hinni a szememnek. Olyan hatalmas volt a srác mérete, hogy az első reakcióm lényegében a pánik volt. Biztos voltam benne, hogy márpedig az ide nem fog beférni. És így is lett. Mivel szerettük egymást, ezért nem adtuk fel, és később megtaláltuk a módját a fokozatosságnak és annak is, hogy hogyan lehet mindkettőnknek jó, de nagyon sokat emlegette, milyen fejet vágtam, amikor először lekerült róla az alsónadrág – avatott be minket 32 éves Kata.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?