ÉLETMÓDI

Õrület, hogy miért veszett össze a feleség és a férj szex közben

Amikor a feleség a neten elpanaszkodta magát, kiderült, hogy sok férfi kér ilyet a párjától. Pedig elsőre annyira beteg ötletnek hangzik, hogy a nők nagy része azonnal kiakad, ha a pasi szóba hozza...
címkék:
  • Szerző: jd

Egy nyilvános fórumon panaszkodta el magát egy feleség, hogy kegyetlenül összevesztek szex közben a férjével. Az ok pedig megdöbbentő, és kicsit perverz: a férfi ugyanis azt akarta, hogy a nő egészen a behatolásig tartsa magán a bugyiját. A magyarázata nagyon egyszerű volt, azt állította, hogy imádja, ahogy átlátszik a női szentély a vékony textilen, szereti azon keresztül kényeztetni a csiklót, és felizgatja, hogy így nem kapja meg teljesen, amit akar. Ám a nőnek egy kicsit sem tetszett a szexnek ez a módja.

Hiszen így számára nem olyan izgatóak az érintések, nem is jutott el a csúcsra. Azzal együtt, hogy elfogadja: izgató lehet a látvány, ahogy csak egy falatnyi bugyi fedi a fenekét.

Végül a fórumtársak javaslatai alapján arra jutott, hogy megpróbál kompromisszumot kötni a férjével. Például nem tartja magán egészen végig a bugyit, de az együttlét elején egy kicsit igen – és amikor leveszi, azt nem hétköznapi mozdulattal fogja tenni.

Kiderült, hogy nem kevés férfinak van bugyifétise, és sokan kérnek hasonló dolgot a párjuktól; és ahogy a panaszkodó feleség, úgy a nők nagy része egyáltalán nem élvezi bugyiban a szexet. Ami azt is jelenti, hogy ilyen látványban nagyon kevés férfinak van része…

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?