ÉLETMÓDI

Nagyon perverz, amit ez a férfi a női bugyikkal művel

Döbbenetes történetet osztott meg egy nő az interneten, sokan azt hitték, ilyen csak a filmekben létezik. Majd egyre többen mesélték el a saját történetüket, és kiderült, hogy valójában egy nagyon is gyakori szexszokásról van szó...
címkék:
  • Szerző: JD

Sokkoló sztorit osztott meg a neten egy 23 éves nő: megismerkedett egy férfival, akivel nagy volt a szerelem és az összhang. A nő jó párszor már aludt új szerelme lakásában, amikor keresett valamit, és kihúzott egy fiókot – ami tele volt idegen női bugyikkal. Annyira sokkolta a látvány, hogy percekig csak állt felette; nem tudott másra gondolni, mint hogy újdonsült párja megcsalja valakivel. Azonban ennél sokkal meredekebb volt a helyzet, a bejegyzésben azt írta, hogy egy megcsalást sokkal jobban fel tudna dolgozni.

Amikor kérdőre vonta újdonsült partnerét, kiderült, hogy a tucatnyi fehérnemű az exbarátnőé, és a férfi nem akarta kidobni őket. És bár nyíltan nem ismerte be, de a hangsúlyából egyértelmű volt, hogy nem is tervezi, hogy megszabaduljon tőlük.

A bejegyzést közzétevő nő azt hitte, egyedül ő járt így újdonsült barátjával, de nem: rengetegen írták le saját perverz történetüket. Többen egyenesen azt feltételezték, hogy ezek a férfiak azért mondják, hogy a volt nőé a fehérnemű, mert nem akarják bevallani, hogy megcsalják a barátnőjüket. Azonban több férfi is beszállt a beszélgetésbe, és elmondták, hogy a bugyifétis nagyon is létező, sőt gyakori jelenség.  A gyűjtögető pasik a volt csajaiktól megtartott fehérneműket ki sem mossák, hogy a vágyakat behergelő női illat megmaradjon. A beszélgetésből az is kiderült, hogy egy-egy használt tangát több ezer forintért lehet eladni, ha a megfelelő fórumon hirdetik.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?