ÉLETMÓDI

Majd kiesik a szeme, úgy bámul: Ilyen az élet hatalmas mellekkel

Miért jön lázba szinte minden férfi a nagy mellek látványától? És hogyan viszonyulnak ehhez a nők? Most megtudhatod, mutatjuk a részleteket!
  • Szerző: A. G.

A férfiak imádják a nagy mellű és széles csípőjű nőket. A nőies idomok láttán bekapcsol a szexmeghajtó - és ezt igen nehéz szabályozniuk.

Valójában az igazság az, hogy minél nagyobb egy mell, annál jobb. Persze akadnak olyanok is, akik egy bizonyos nagyságnál megállnának, de sok nő is dicsőíti, ha legalább C vagy D kosárral áldotta meg a természet.

Most ők mesélik el, milyen is az élet a mellek túloldalán:

"Mindenki ledöbben, ha megtudják a méretemet: G-kosár, amihez csak nagy nehezen lehet hozzájutni. Nem egyszerű a melltartó vásárlás, az tuti, de ha megtaláltam a megfelelőt, akkor annak eszméletlen módon tudok örülni..."

"32 éves vagyok, de még mindig az az érzésem, hogy nő a mellem. Nagyon nehéz ruhákat kapni rám, egy csinos melltartót pedig egyszerűen kihívás!"

"A legnagyobb bajom vele, hogy nem egyformák. Ennél a méretnél pedig sajnos elég látványos a különbség, így ha kapok végre kosaras melltartót, azt nagy becsben tartom, abban ugyanis nem annyira feltűnő a hiba..."

"Szeretem a mellemet, bár tény, hogy el tudnék fogadni kisebbet is. Azonban a pasik megőrülnek érte, sokszor úgy érzem, el kell rejtenem, ugyanis gyakran zavarba ejtően bámulnak pont ott."

"Edzeni sem könnyű akkora mellekkel, futás közben is ide-oda gurulnak..."

Lapozz a folytatáshoz!


"Gyűlölöm a melltartókat, ha tehetem, egyáltalán nem veszek fel. Szerencsés alkat vagyok, mert a melleim végül is nem élnek külön életet. Remekül el lehet játszadozni velük..."

"Igen, ez már az óriási J-kosár világa... Irtó boldog tudok lenni egy megfelelő és szép melltartótól. Fontos, hogy jól megtartsa a kebleimet, mert akkor nem fáj annyira a hátam, és nem fognak annyira lógni."

"Nekem már csak a sportmelltartók maradtak, mert azokat még lehet kapni a méretemben, és nagyon kényelmesek. A többi része már nem izgat úgy, mint régen."

"Imádom a szép fehérneműket, amik kiemelik a dekoltázsomat. Nem egyszerű, de mindenképp megéri beszerezni egy-két szexi melltartót. A barátom imádja, és nagyon gerjed rá!"

"Sok vidám percet köszönhetek a melleimnek, most már büszke vagyok rájuk, nem úgy, mint régen, amikor tiniként szinte ciki volt a nagy mell. Bezzeg a fiúk már akkor is szerették..."

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?