ÉLETMÓDI

Legizgalmasabb szexélményükről vallottak a nők

Elárulták, mire emlékeznek vissza legszívesebben.
címkék:
  • Szerző: THE_D

Mindenkinek akad része jó, és kevésbé szuper élményben is az évek során, ahogy az élet szinte minden területén, úgy a szexben is. Arra voltunk kíváncsiak, vajon kinek mi volt a legpozitívabb és legizgalmasabb kalandja, amire szívesen emlékszik vissza. Érdekes történeteket hallottunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem is értettem, mi történik

Gátlásos lány voltam elég sok éven keresztül. Voltak pasijaim és szexeltünk is, de szinte teljesen biztos voltam benne egy idő után, hogy az orgazmust csak önkielégítéssel tudom elérni. Merthogy senkivel nem sikerült a partnereim közül. Szóval feladtam és nem is görcsöltem rajta, sőt még azt sem mondom, hogy ne lett volna élvezetes. Amikor viszont először jutottam a csúcsra valaki mással, azt sosem felejtettem el. Annyira meglepődtem az érzéstől, hogy szinte alig tértem magamhoz. Szerintem levegőt venni is elfelejtettem. Volt egy pont, amikor már tudtam, hogy tényleg csak másodpercekre vagyok attól, hogy elélvezzek, és emlékszem, csak annyit tudtam mondani iszonyú bénán, hogy „légyszi”. Szegény nem is értette szerintem, hogy mi van. Aztán elmagyaráztam neki utólag, és persze végtelenül büszke volt magára. Egyébként joggal – meséli a 39 éves Kata.

Álmomban lepett meg

A párommal elég sok dolgot megéltünk már együtt, de a legklasszabb még a kivételes helyszínek és az első együttlétek ellenére is az volt, amikor egyszer arra ébredtem, hogy szeretkezünk. Nagyon mélyen alvó típus vagyok, nem könnyű felkelteni. Emlékszem, hogy azt álmodtam, hogy szexelek. Aztán valahogy kinyitottam a szemem, és kiderült, nem csak álmodom, hanem éppen történik a dolog, sőt már szinte el is élvezek. Na, az az élmény mindent vitt – árulta el a 26 éves Nóri.

Nem emlékszem a nevére

Fiatalabb koromban volt egy időszak, amikor félelem nélkül vetettem bele magam kalandokba. Volt közöttük egyéjszakás is, bár azért nem csináltam sportot belőle. Egyszer nagyon megtetszett egy srác egy kávézóban. Fényes délután. Nem is értem, hogyan jutott eszembe, de fogtam magam, és odaültem mellé. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Tényleg olyan volt az egész, mint egy filmben, mert szinte alig beszélgettünk, nagyjából 10 perc után meg is csókolt, és nemsokára már a lakásán voltunk. Soha többet nem láttam, és nem is akartam különösebben találkozni vele, mert ez így volt tökéletes. Még a keresztnevét sem tudom, az sem biztos, hogy egyáltalán bemutatkoztunk. Nem ez volt a legélvezetesebb szex, amiben részem volt. De hogy a legemlékezetesebb, az biztos. Ma már tuti, hogy nem mernék ilyesmit csinálni – emlékszik vissza a 34 éves Vivi.

címkék: