Létrehozva: 2016.09.15.

Kezdők kézikönyve: hagyd, hogy előtörjön az ágyban a nyers erő

Fogadjunk, neked is régóta izgatja a fantáziádat, hogy milyen lehet egy igazi vad szex, ahol finomkodásnak helye nincs! Akkor itt egy kis útmutatás ahhoz, hogyan legyen felejthetetlen élményben részetek, ráadásul biztonságos keretek között!

Szerző Sz. K.

Igen, lehet, hogy a durva szex nem mindenkinek való, abban azonban biztos lehetsz, hogy sokkal több nőt hoz lázba a téma, mint gondolnád! Az Észak-texasi Egyetem legfrissebb kutatásai szerint ugyanis a szexuálisan aktív nők 57%-a rendszeresen fantáziál dominánsabb együttlétekről, mint gyengéd csókokról. Ennek ellenére a legtöbben csak megmaradnak a gondolatiság szintjén, pedig néha kell, hogy felszínre törjön az a bizonyos, magával ragadó ősi erő! Ahhoz viszont, hogy kölcsönösen élvezni tudjátok egymás vadabb oldalát, mégis sérülésmentesen ússzátok meg a dolgot, pár alapszabályt muszáj lefektetned partnereddel, mielőtt előkerülnének a bilincsek és a nyakkendők!

1. Olyannal csináld, akiben megbízol

Természetesen akkor a legjobb, ha párkapcsolatban élsz, hiszen elég jól ismered a másikat ahhoz, hogy tudd, mik a korlátai, meddig mehetsz el, mik azok a mozdulatok, amikből rájössz, hogy eddig és ne tovább. Ha szingli vagy, akkor is olyan partnerrel tanácsos próbálkoznod, akiben megbízol, ráadásul te is oldottabb leszel, ha rendesen meg mersz nyílni a másik előtt! Sajnos hamar rossz élményed lehet belőle, hogyha egy olyan idegennel próbálod ki, akivel még nincs tapasztalatod!

2. Fektessétek le az alapszabályokat

A durva szex fogalma mindenkinek mást jelent! Lehet, hogy partnerednek belefér akár a testi fenyítés is, míg te csak annyit szeretnél, hogy picit fájjon, amikor meghúzza a hajad! Ezért érdemes már az elején leszögezni az alapszabályokat, nehogy kellemetlen meglepetés érjen az ágyban. Hidd el, neki az a legfontosabb, hogy neked örömet okozzon, ezért ne félj vele megosztani legféltettebb vágyaidat!

3. Csak fokozatosan

Mielőtt még belekezdenétek egy könnyebb szadomazóba, érdemes először egy kötözős szexszel indítani! Ebből simán leszűrheted, mennyire szereted az alá-fölé rendelt viszonyt, illetve, hogy neked mi az, ami tetszik belőle. Izgalmasabb, ha közben a partnered beköti a szemedet, így neked csak át kell magad adnod a színtiszta élvezeteknek. Ha ezek után úgy érzitek, mehet bele több, fűszerezhetitek az élményt segédeszközökkel, vagy ilyenkor jöhet a forróviasz-csöpögtetés, esetleg egy kemény pálca, amivel oda csaphattok egyet-egyet a másik erogén zónáira.

4. Hangot neki!

Attól függetlenül, hogy alárendelt a szereped, ne félj tudatni a másikkal, hogy mire van odalent szükséged! Ha gyorsításra, ha lassításra vágysz, vagy ha csak azt akarod, hogy máshogyan kényeztessen, ne szégyelld kimondani közben!

5. Maradj természetes

Abból semmi jó nem sülhet ki, ha egy megjátszott pornófilmet akartok utánozni! Ahány pár, annyi szokás, szóval nyugodtan maradjatok annál, ami titeket izgat, és ne feledd, itt nincsenek szabályok! Csak akkor lesz tökéletes az egész, ha minden magától értetődően és természetesen történik!

5+1.Vigyázz magadra!

Haragnak és frusztrációnak ebben a történetben egyáltalán nem szabad lennie, hacsak nem a szerepjáték része! Ne így vezessétek le egymáson a feszültséget! Ha esetleg úgy érzed, nem akarod tovább csinálni, mindenféleképpen hagyjátok abba!

Szerző Sz. K.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyönyörű lányok a Magyarország szépén - nézzen képeket a válogatóról!

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

mandiner.hu

Havas Henrik nagyot ment: „Én ismerem Orbán Viktort, beledöglene, ha Schmitt Pál és Novák Katalin után Sulyok Tamás is lemondana”

ripost.hu

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól