ÉLETMÓDI

Ez történt a nővel, aki 3600 pénisz fotóját gyűjtötte össze

Nem csak az internetet robbantotta fel a hír, de a világsajtót is bejárta. Ám ez nem is csoda, hiszen a nők általában letiltják a csupasz férfiasságukról képeket küldözgető pasikat. Csakhogy most épp az ellenkezőjéről van szó...
  • Szerző: JD

Bizarr eset került a nyilvánosság elé: egy amerikai nő arra kért idegen férfiakat, hogy küldjenek neki fényképet a férfiasságukról. A Missouri államban működő egyetem kutatójaként dolgozó nő ugyanis arra volt kíváncsi, hogyan befolyásolja a péniszük mérete a férfiak hétköznapi életét. Csakhogy olyan lavinát indított el a felkéréssel, amire senki nem számított.

Alicia Walkerben először hat évvel ezelőtt fogalmazódott meg a kutatás ötlete, ugyanis szeget ütött a fejébe, vajon tényleg lehet-e valóságalapja a közhiedelemnek, miszerint a nagy péniszű férfiak sokkal magabiztosabbak – és nem csak a szexben, de az élet minden területén. Online kérdőívet készített, ahol az egyik pontban megkérte a férfiakat, hogy töltsenek fel egy fotót mérőszalaggal a lankadt, és az erektált péniszükről. Csakhogy a férfiak reakciójára nem számított.

Ugyanis a többség úgy fogta fel az egészet, mint egy hatalmas viccet, és a hír, hogy egy fiatal nő péniszes fényképeket gyűjt, hamar bejárta a világsajtót is. Ezért az egyetemmel egyeztetve a szociológiakutató úgy döntött, lefújja a kutatást, mert a poénkodásnak hála, téves eredmények születnének. Egy lapnak azt is elárulta, hogy miután a nagyobb nyilvánosság megtudta, hogy létezik ilyen kutatás, tíz nap alatt több száz fotót kapott csupasz péniszekről.

Alicia a kudarc ellenére kitart az elmélete mellett, miszerint nagyon sok férfinak komoly szorongást okoz, ha túl kicsinek gondolja a péniszét, és sokan egészen az öngyilkossági kísérletig is képesek elmenni. Szerinte ezek a férfiak valójában alábecsülik a péniszméretüket; valószínűleg teljesen átlagosak, de a pornófilmek hatalmas szerszámaihoz hasonlítják a sajátjukat. Ezért a későbbiekben még biztosan fog kutatni a témában – kérdés, hogy milyen módszerekkel…

És ezeket olvastad már?