ÉLETMÓDI

Egy apró változtatás kell csak, és sokkal több szexhez jut a férfi

Az ápoltság és a kellemes külső jó alap, azonban az esetek döntő többségében egészen máson múlik a dolog. S hogy mi is ez? Kattints!
  • Szerző: F. E.

A férfiak hajlamosak azt feltételezni, hogy több intim kényeztetésben lesz részük, ha, ha többet adnak külsejükre, netán olykor edzenek is. Az ápolt külső természetesen pozitívumként hat a hölgyekre, ugyanakkor az ausztráliai Queensland Műszaki Egyetem által végzett tanulmány megállapította, hogy más tényezők sokkal fontosabbak lehetnek.

Lássuk, miről is van szó pontosan!

A kutatók 3000 férfit és 1500 nőt kérdeztek a kutatásban és a kapott válaszok alapján azt a következtetést vonták le, hogy

azoknak a férfiaknak sokkal aktívabb a szexuális élete, akik érzelmileg stabilak, lelkiismeretesek és szívesen mozdulnak ki otthonról.

Más szóval a barátságos férfiak, akik nem veszítik el a fejüket egy-egy vita kapcsán, úgy néz ki, hogy szerencsésebbek a szerelemben is.

Bianca Rodrigez, a New York Post megbízott terapeutája szerint mindez egyáltalán nem meglepő, hiszen aki ezeket a tulajdonságokat vonzónak tartja, az biztonságban szeretné érezni magát.

És mi mást akarhat egy nő a partnerétől? Úgy van: szeretetet, megértést, megbízhatóságot és nem utolsó sorban biztonságot.

Bianca azt is elmondta, hogy miért is olyan fontosak ezek a dolgok a nőknek - pláne, ha szexre kerül sor.

Lapozz a folytatáshoz!


"A nők sokkal érzékenyebbek, mint a férfiak, és ez a szexben sincs másképp. Olyan tulajdonságokat keresnek a partnerükben, amelyek stabilitásérzetet adnak."

Ugyanezen a tanulmány keretein belül igen nagy jelentőséget tulajdonítottak a válaszadók annak, hogy ha a férfi sokszor egyetért a nővel, akkor az ágyban is könnyebben megtalálják a közös hangot, többet és jobban fog szórakozni. Lehet, hogy ez nem tűnik annyira tisztességesnek a nők részéről, azonban a férfiak ezt rendben találták.

Dr. Stephen Whyte kutató a megjelent sajtóközleményben azt írta, hogy az eredmények azt sugallják, hogy a fent említett férfitulajdonságok és azok kombinációinak nagyobb elterjedése előnyt jelenthet a szexuális együttlétek gyakoriságában.

Egy extrovertált, lelkiismeretes embert nemcsak tisztelnek a nők, hanem kellemes partnernek is gondolják, akivel az élet sokkal fűszeresebb, bármi is történjen. Uraim, ideje nekilátni, ugyanis gyakorlat teszi a mestert...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?