ÉLETMÓDI

Durva módszerrel lopják meg újabban a prostik a szexre éhes férfiakat

Régi módszer ütötte fel újra a fejét: dögös, hosszú combú fiatal nők szexet ígérnek, majd a gyanútlan áldozatoktól minden értéket leszednek a mámoros éjszaka során. Mutatjuk az enyves kezû nők nagyon szemét trükkjét!
címkék:
  • Szerző: J.D.

Régi módszer ütötte fel újra a fejét a bárokban: prostituáltak figyelik azokat a férfiakat, akik drága órával a csuklójukon jelennek meg, és megkörnyékezik őket.

Manhattanben két szexi bombázó hat nap alatt három férfit is kifosztott: elcsábították őket, majd a hotelszobájukban drogot kevertek az italukba, és amikor a pasik kidőltek, minden értéküket elvették –  nyilván méregdrága óráikat is.

Az első áldozat egy 38 éves férfi volt. Egy felkapott éjszakai klubban ismerkedett meg egy szexi, fiatal, dekoratív nővel, akivel olyan jól haladt az este, hogy végül a férfi hotelszobájában kötöttek ki. Szex azonban nem volt, a nő belekeverte az altató hatású drogot az italába, aztán se kép, se hang. A pasi reggel arra ébredt, hogy a nő sehol, és eltűnt a 20.000 dollárt érő luxusórája is (körülbelül ötmillió forint).

A második áldozat, egy 36 éves férfi a 18.000 dolláros Rolexével lett könnyebb egy szenvedélyesen induló éjszakán; a szexi prosti őt is bedrogozta, majd kifosztotta.

A harmadik, 56 éves áldozatot a szálloda bárjánál szólította le az egyik nő, majd a szobájában drogot kevert az italába, és a férfi csak reggel tért magához. Minden luxuscikkét ellopták, az óráját is, összesen 38.000 dollár kárt szenvedett (körülbelül tízmillió forint).

Mindkét nő fehér bőrű, harmincas és szexi, és igazi nehézbombázó: a férfiak nem tudnak ellenállni nekik. Nem árt résen lenni az idegen nőkkel, bárhol, így Magyarországon is érhetik meglepetések a férfiakat!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?