ÉLETMÓDI

Döbbenetes orosz szextrend: elképesztő, mit művelnek a nők

Az orosz föderációhoz tartozó Burjátföldön akkora a szegénység, hogy a nők végső elkeseredésükben pénz helyett szexuális szolgáltatással fizetnek.

A Burját Köztársaságban - ami az Oroszországi Föderációhoz tartozó egyik tagállam Szibéria déli részén - olyan nagy a szegénység, hogy a városi nők többsége már némi élelmiszerért gondolkodás nélkül áruba bocsájtja a testét.

“A kilátástalan körülmények miatt fizetőeszközként használják a szexet a nők. Van, aki a vízvezeték-szerelést intézi így, van, aki az autószerelést, de olyan is akad, akinek bútorra van szüksége, de nem engedheti meg magának. Arra is van példa, hogy a költöztetés és a személyszállítás is megjelent már az igények közt”

- írta az egyik helyi lap. A cikkben azt is elárulták, miként bonyolódik az ilyen ügylet: titkos internetes csoportokban név nélkül tudnak árut vagy szolgáltatást ajánlani, illetve kérni szexért cserébe az érintettek.

Szakértők szerint a jövedelemcsökkenésnek, az inflációnak és a nagy összegben felvett felelőtlen hiteleknek is köszönhető, hogy látványosan megnőtt a szexvalutás közösségek forgalma.

Az egyik csoportban egy nő a következőt írta: 'keresek egy férfit, aki felújítaná lakásomban a vezetékeket. Szexet adok cserébe, 2-3 alkalommal.' A 26 éves nőnek 9 ember írt. Egy 23 éves hölgy kanapét szeretett volna, cserébe egy alkalmat ajánlott. 21-en jelentkeztek. Sok férfi vállalja a nevét, a hölgyek viszont igyekeznek inkognitóban maradni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?