ÉLETMÓDI

Szeretnél valami különlegességet? Kölcsönözz virágcsokrot!

Ismerd meg byRosie-t Magyarország első prémium minőségû dekorcsokor kölcsönzőjét.
címkék:

Egy szép virágcsokor minden ember arcára mosolyt csal! A byRosie élethű megjelenésű és tapintású dekorcsokrok készítésével és bérbeadásával foglalkozik. A termékek megfelelnek a mai csokortrendeknek, realisztikus és magas minőségű dekor virágokból készülnek, szilárd, vízhatású anyaggal üvegvázába fixálva. Minden csokor egyedi és különleges, nincs két egyforma kompozíció. A csokrok óriási előnye, hogy egyáltalán nem igényelnek törődést, így sokkal költséghatékonyabbak élő társaiknál.

Az egyedi dekorációk különleges, felszabadult légkört teremtenek vendégeid és üzleti partnereid számára, ami nagymértékben hozzájárulhat üzleti tárgyalásaid, így vállalkozásod sikerességéhez. A byRosie szeretné megszépíteni az emberek hétköznapjait és megkönnyíteni a szolgáltató szférában tevékenykedő üzletfelei munkáját, hiszen egy szép, igényes virágcsokor képes feldobni a szürke hétköznapokat is! A byRosie automatikusan, havonta cseréli a bérbe adott csokrokat.

Íme néhány a dekorcsokrok számtalan előnye közül:

  • Garantált minőség: magas színvonalú dekorcsokrok helytakarékos, figyelemfelkeltő
  • Friss, egyedi megjelenés: soha nem hervadnak el, minden kompozíció különleges és egyedi
  • Allergia és pollen mentes: nincsenek kellemetlen illatok, nem kell aggódni a virágpor miatt
  • Szennyeződésmentes: nem hullik, nem jönnek rá a rovarok, nem károsítja a környezetet
  • Vízmentes: az elhasznált vizet nem kell cserélni, nem folyik ki a vázából
  • Nincs semmi dolgod: byRosie gondoskodik a szállításról, viszi a régit, hozza az újat, nincsenek rejtett költségek és kötelezően megszabott időtartalmú szerződés

 

Kiknek ajánljuk a dekorcsokrokat?

Elsősorban a szolgáltató szektorban dolgozóknak, akik rendelkeznek üzlethelyiséggel, bármilyen kis- és középvállalkozásnak, nagyvállalatoknak, cégeknek, vendéglátó egységeknek, illetve olyan hellyel rendelkezőknek, ahol nem megengedett az élő virágcsokorral való díszítés. Egyébiránt pedig mindenki másnak, aki szívesen dekorálná ilyen minőségi csokrokkal környezetét, otthonát, irodáját.

Szállodák, éttermek, kávézók, magánorvosi rendelők, gyógyszertárak, egészség centrumok, optikák, fodrászatok, szoláriumok, szépségszalonok, kondi termek, jóga és pilates stúdiók, könyvtárak, galériák, bemutatótermek, tárgyalótermek,irodák, recepciók, díszítésére ajánljuk byRosie-t!

Ha kedvet kaptál ehhez a nem mindennapi szolgáltatáshoz, byRosie szívesen rendelkezésedre bocsát egy próbacsokrot, amelyet egy hétig bármiféle kötelezettség nélkül ingyen kipróbálhatsz!

Bemutatkozik a byRosie Magyarország:
Üdvözöl téged Rosenberger Fanni és Bús Marcell, mi vagyunk a byRosie alapítói. Mindketten a vendéglátásban dolgoztunk és tapasztaltuk, hogy mennyi gond van egy élő virágcsokorral, és milyen lehetőség van a dekor virágok ilyen módú felhasználásában, hiszen sokak munkáját egyszerűbbé teszi. Külföldi munkáink során jött az ötlet, hogy létrehozzunk egy dekorcsokor kölcsönzőt. A byRosie egy startup vállalkozás, realisztikus, valódi tapintású, prémium dekor virágokkal dolgozunk és kölcsönző formájában juttatjuk el megrendelőinkhez. Céljaink között szerepel, hogy csokrainkkal színt vigyünk a szürke hétköznapokba, kellemes hangulatot és jó érzést keltsünk velük az emberekben, továbbá a szolgáltató szektorban dolgozók dekorációs munkáját könnyítsük. Szeretnénk olyan helyeket is díszíteni, ahol az élő virágcsokrok nem megengedettek.

További információt itt és itt találsz! 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?