SIKK

Sportos ruhája miatt aláztak meg egy csinos lányt a reptéren

Az interneten parázs vita alakult ki azzal kapcsolatban, hogy a nő ruházata tényleg elég okot adott-e a történtekre.
címkék:

A 33 éves Serah Nathant durván megalázták a reptéri munkások a Sydney-i reptéren. A Jetstar nevű fapados légitársaság földi kiszolgáló személyzetének két tagja azért kezdte inzultálni a félig ausztrál, félig Srí Lanka-i nőt, mert „túlságosan lenge ruhát viselt és párja ölében ücsörgött a terminálon” – számol be az esetről a New York Post internetes kiadása.

A fiatal nőt többször felszólították a reptéri munkások, hogy üljön a párja melletti székre, mert zavarja a körülöttük lévő gyerekeket azzal, ha az ölében ücsörög. A hírek szerint Serah nem engedelmeskedett a parancsszónak, mivel szerinte egy árva lélek sem volt körülöttük, gyerekek pedig végképp nem. Egy kis idő elteltével aztán a reptéri munkások visszatértek a főnökükkel és újra felszólították a nőt, hogy üljön odébb, ám ő ennek sem tett eleget.

Az szóváltást a lány annyira megalázónak és személyes támadásnak tartotta, hogy nem szállt fel a légitársaság Melbourne-be tartó járatára. Inkább hagyta elveszni a repjegy árát és egy újat foglalt magának egy másik légitársaságnál.

Az esetről ráadásul egy Twitter-bejegyzést is írt erről, amiben megmutatta, hogy milyen ruha miatt kezdték el szekálni őt a reptéri alkalmazottak. A poszt vírusként terjedt szét az interneten és hamar eljutott a légitársaság vezetőségéhez is, akik bocsánatot kértek az eset miatt és megígérték, hogy belső vizsgálatot indítanak, és kérdőre vonják a felelősöket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?