SIKK

Döbbenetesen bátor képet tett közzé a világ leghíresebb ducimodellje

A legtöbb nőt sokkolja ez az időszak, sokan szégyellik is a testüket. A szexi ducimodell azonban erőt ad nekik: azt mondja, a női test mindig gyönyörű, és minden állapotot lehet büszkén vállalni.
  • Szerző:

Amikor Ashley Graham bejelentette, hogy babát vár, sokan azt hitték, hogy el fog tűnni a nyilvánosság elől. Azonban a szexi ducimodellnek ez esze ágában sem volt, és nem csupán dolgozott, de meg is mutatta, hogyan változott a teste. És a fotóival rengeteg nőnek ad önbizalmat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Januárban fog megszületni a kisfia, mégis a kamerák elé állt, hogy bemutassa legújabb fürdőruha-kollekcióját. A 2020-as kampány darabjait nagy pocakkal és széles mosollyal reklámozza.

“Pregnancy has given me a whole new appreciation for my body, and designing this collection allowed me to truly embrace my new curves and my beautiful baby bump in a swimsuit” - Ashley Graham ✨ . . Click the link in the bio to shop.

„A terhesség egy új nézőpontból mutatta meg a testem” – mondta egy sajtótájékoztatón. Azt is hozzátette, hogy hosszú ideig küzdött azzal, hogy el tudja fogadni gömbölyded idomait, és a terhesség most egy újabb okot adott arra, hogy miért is ünnepelje és szeresse azokat a dolgokat, amiket mások hibának látnak. Például a striákat; Ashley igen merész fotón mutatta meg, hogyan változik a teste.

Ahogy egy interjúban elmondta, eleinte nehezen barátkozott meg „új testével” a terhesség alatt, de ráébredt, hogy igenis így is elfogadhatja magát. Így egyre merészebb felvételeken mutatta meg, milyen csodálatos a női test a terhesség alatt.

open to surrender || caught by angel mama @cassblackbird

Végül a fürdőruha kollekció bemutatásánál már egyenesen azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha minden nőben tudatosulna, hogy a testük minden állapotban szép és szerethető.

It‘s crazy to think of all that has happened since 2010, the year I married the love of my life. There is so much to be grateful for from Pretty Big Deal to Fearless to walking in the Tommy x Zendaya show 7 months pregnant to the cover of US Vogue with my son, along with a photo in my husbands arms, in this year alone! With every new exciting door has come growth and challenges, incredible opportunities and immense appreciation. As I step into my most exciting chapter of my life I am overwhelmed with gratitude and love. Justin and I cannot wait to be parents and we are thankful for the love and the support around us. If we could have dreamed of what our lives could have been we would’ve fallen short of how much is truly in store for us. In this new decade, I encourage you to love hard and dream big, live in the moment and appreciate the journey because the best is truly yet to come. 📸 @cassblackbird

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?