SIKK

Bohóckontúr: íme, a legújabb sminktrükk!

Fess bohócarcot magadnak, majd alaposan kend szét. A legújabb divat szerint csak ennyi kell a tökéletes sminkhez.
  • Szerző: Ripost

A szépségvloggerek (vlogger: legújabb mozaikszó, videós bloggert jelent) szinte naponta halmoznak el minket jobbnál-jobb smink tanácsokkal. A legújabb őrület a bohóckontúr, ami elképesztően néz ki, amikor felkened, viszont egy-két jól irányzott simítómozdulattal tökéletes sminket varázsolhatsz belőle.

A sminkkel általában az a gond, hogy könnyen elmaszatolódik, a rúzs elkenődik,  te pedig egész nap a javítással foglalkozol. Ezzel az új technikával több festéket viszel fel az arcodra, viszont állítólag sokkal tartósabb az eredmény.

Ennél a technikánál az a lényeg, hogy a festékrétegeket úgy viszed fel az arcodra, mint a cirkuszi bohócok. Az arcodat a kijelölt helyeken fesd fehérre, a szád köré vigyél vastag rózsaszín réteget, természetesen a szemed alatt se felejtsd el az alapot. Így a fekete karikákat is eltüntetheted, a arccsontodra került rózsaszín folttal pedig karcsúsíthatod az arcodat.

Ezután már más dolgod sincs, csak egy sminkpamaccsal elkenni az egészet és kész a tökéletes smink.

Egy jó tanács: a bohóckontúr-technikát ne egy fontos program előtt próbáld ki először. Tökletesre akkor sikerül, ha előtte begyakorolod a spéci maszatolást. E nélkül sajnos tényleg bohócként fogsz kinézni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?