RETRO RÁDIÓ

Rondán leégett a lábosod? Ez az egy trükk biztos, hogy segít

Rondán leégett a lábosod? Ez az egy trükk biztos, hogy segít
Sors Edina
Szerző
Sors Edina
Létrehozva2018. 06. 11. 21:02

Sok jó ötlet kering a neten, hogyan lehet megszabadulni a leégett ételtõl, ami a lábosra tapadt. Majd az ötlet, ötlet marad és feledésbe merül. Ezt a tippet viszont ne hagyd ki! Egy próbát megér, nem bánod meg!

Áztattad eleget a lábost, dörzsölted erővel? Bosszankodtál mennyire nehezen jön le, mégsem lett tökéletes? Nos, tudjuk, mennyire hálátlan feladat a mosogatás, különösen, ha leégett az étel. Ráadásul a súrolástól előfordulhat, hogy megkarcolod a lábos alját. Ki szereti ezt a macerás folyamatot?

Most viszont mutatunk egy ötletet, ami valóban nagy segítségedre lehet, ha bekövetkezik a tragédia, és odaég a vacsora.

Kapd elő a szódabikarbónát! Szórd be vele a lábos alját, majd másfél ujjnyi vízzel öntsd fel. Tedd fel melegedni, és amikor elkezd gyöngyözni a teteje, szedd le a gázról és hagyd állni. 15 perc múlva óvatosan fakanállal nyúlj az odaégett étel alá. Ha minden rendben történik, akkor a kosz feloldódik, a letapadt maradékok könnyen lejönnek. Ezután hagyd még egy kicsit ázni a lábost, így a végére már a kezeddel is szépen fel tudod szedni a maradék égett ételt. Végül jöhet a szokásos mosogatás . Ragyogni fog a lábosod!

Ne felejts el gumikesztyűt húzni!

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.