OTTHONKA

Briliáns ötletek rendrakáshoz

Le a kupival! Mindig akad egy-két apróság, ami megkeseríti az életünket. Ott vannak mindjárt a kábelek, az apró kis mütyürök, és a zsúfolásig megtömött szekrény. Íme, néhány ötlet, ami segít!
címkék:

1. Sok a vállfa?

Ha szeretnéd egy kicsit átrendezni a ruhásszekrényed , hogy jobban átlásd reggelente, mit is szeretnél felvenni, érdemes bevetni egy apró kis trükköt. Gyűjtsd össze a fém üdítősdobozok nyitó pöckét, és húzd át a fogas nyakán. Ezzel máris helyet spóroltál, hisz a fémpöcökre még egy fogast akaszthatsz.

+ 2 szekrény trükk

- Lecsúszik a vállfáról a blúz? Van megoldás! Tekerj a vállfára hobbiboltokban kapható fémvázas pamutkukacot. Puha sörtéi megakadályozzák, hogy lecsússzon a ruha.

- Szanaszét hevernek a kendők?  Akassz egy fogas alsó, vízszintes pálcájára zuhanyzófüggöny karikákat, húzd át ezeken a könnyű sálakat, mindjárt nagyobb lesz a rend.

2. A gyűlölt kábelrengeteg

A nők többsége gyűlöli a lakás különböző pontjain felhalmozódó kábeleket. Szerencsére ezeket is el lehet tüntetni, akár úgy is, hogy ne gabalyodjanak össze.

Ehhez nem kell más, mint néhány wc-papír guriga. Tekerd fel a zsinórokat, és húzd a felesleges kábelrészeket bele. Így begurigázva a zsinórokat tárolni is könnyebb, plusz azt is ráírhatjuk, mi mihez tartozik. Ha időd és energiád engedi, akár díszítheted is a kis tekercseket.

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?