EZO

Óriási fordulatot hoz mindenkinek a ma érkező telihold

A szív erejével érkezik a telihold, különleges energiák kapcsolódnak hozzá. A múlt tanulságaiból tanulva, itt a lehetőség a nagy változásra. Merj bátran szembenézni magaddal!

Csütörtökön érkezik a telihold, mely a Vízöntőben áll, szemben az Oroszlán jegyben álló Nappal. Megkoronázza ezt az eseményt az is, hogy a Vénusz is együtt áll majd a Nappal. Most végre irányítani kezdheted a saját életed. Végre sokat tanulhatsz a saját csatáidból és mindez a sorsod uralásához vezethet.

Fotó: 123 RF / 123 RF

Ez az időszak leginkább a múltbéli kapcsolataid és párkapcsolataidra vonatkozó hibákat mutatja majd meg neked. Így a jelenben, ebből kiindulva itt a lehetőség mindent másképpen csinálni. Ideje a boldogság felé evezni tovább. Ez egyfajta önmagad feletti győzelem. A bolygók üzenete aktuális pénzügyi témában, alkotó, teremtő erők működésére vonatkoztatva is. Mindenképpen önmagad legyőzése most a cél. A telihold érzelmi felszabadulást hoz, segít letenni a múlt terheit, hatására könnyebbé válhatsz.

A teliholdat 15-ről 16-ra virradó éjszaka még a Mars ereje is megtámogatja a szerelem erejével. Ez lesz a szív igazi diadala. Az Oroszlán azt hirdeti az élet szép, a Vízöntő telihold pedig azt, hogy értékes vagy! 15-én 14:29 perckor aktivizálódott a telihold energiája. Az Univerzum segítő kezet nyújt a belső értékeid koncentrálásához. Itt az ideje, hogy ne a külső elvárások szerint akard az elismerést megszerezni. A telihold mindig hoz magával egy irányváltást, önmeghaladást. Gondold végig az életedben és a kapcsolataidban is a prioritást. Szabadulj meg régi viselkedésmintáidtól, hogy végre szabadon önmagad lehess. Használd ki a telihold estéjét, gondolj szeretettel magadra és a kapcsolataidra. Önmagaddal kapcsolatos pozitív vélemények segítenek abban, hogy megélhesd a valódi szerelem szabadság érzését.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?