ÉLETMÓDI

Nagy, októberi szerelmi horoszkóp

Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok szerelmi életedben.
  • Szerző: BZ

Változatos hónapnak nézünk elébe: lesz bőven részed érzelmekben. Nézd meg, mit ígérnek neked a csillagok októberre.

Kos

Érdemes párkapcsolatodat elmélyíteni ebben az időszakban. Mindketten hajlamosak vagytok szőnyeg alá söpörni a problémákat, pedig fontos lenne, hogy őszintén megosszátok egymással a fontos dolgokat. Ha még keresed az igazit, akkor mozgalmas hetek várnak rád. Talán éppen egy új barát által ismered majd meg a szerelmet.

Fotó: pixabay

Bika

Pároddal ebben a hónapban olykor úgy érzitek, mintha egy érzelmi hullámvasúton ülnétek. A nehézségek azonban csak még jobban összekovácsolnak benneteket. Ha még szingli vagy, akkor sok olyan helyzetet tartogat ez a hónap, amikor találkozhatsz egy új szerelemmel.

Ikrek

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben a hónapban sok intimitásban és meghittségben lesz részed. Romantikus estékre, bensőséges pillanatokra bőven számíthatsz. Ha még várod a Nagy Őt, mozdulj ki, ismerkedj! Fontos, hogy befogadó légy ebben a hónapban!

pixabay

Rák

Sok új élmény vár rátok pároddal, készüljetek új kalandokra. Rengeteg örömöt fog okozni ez mindkettőtöknek, érdemes belevágnotok! Ha nincsen párod, akkor a hónap vége felé fordulatra számíthatsz. Azon kapod magad, hogy más szemmel kezdesz nézni valakire, akit már régóta ismersz.

Oroszlán

Néhány hónappal ezelőtt nem is gondoltad volna, milyen elemi erővel találtok egymásra újra a pároddal. Mintha szerelmetek csak most kezdődött volna, úgy élitek meg az önfeledt pillanatokat. Ha még keresed a párod, akkor ideje kissé változtatnod a rutinodon. Engedd el az önvádat, és próbáld meg minél többre becsülni magad.

Szűz

A nyitottság most különösen nagy jelentőséggel bír párod és közted. Jó párost alkottok, kár lenne sérelmek vagy félreértések miatt elengednetek egymást. Ha keresed az Igazit, akkor főleg kalandokat ígér ez a hónap, bánj a flörtökkel bölcsen és előrelátóan.

Fotó: 123 RF

Mérleg

Szenvedélyes hónap vár rád és a párodra. Annyira izzik körülötted a levegő, hogy könnyen lehet, másvalaki figyelmét is felkelted. De ez nem fog elbizonytalanítani téged abban, hogy a megfelelő ember mellett vagy. Ha még nem találtad meg a szerelmet, akkor figyelj. Egy igazán különleges ember érkezése várható az életedbe.

Skorpió

A sok teendő mellett is szakítotok időt pároddal egymásra. Ez fontos dolog, és nagyon jól teszitek, hogy gondot fordítotok erre! Ne görcsölj viszont rá az eseményekre, próbáld elfogadni, ha nem minden történik éppen úgy, ahogyan te képzelted. Egyedülállóként pedig élvezd ki a programlehetőségeket.

Nyilas

Erős és mély érzelmekkel fordulsz párod felé, aki nagyra értékeli támogatásodat. Ebben a hónapban még erősebbé válhat az egymás iránt érzett szerelmetek, és egyáltalán nem kizárt, hogy új szintre fog lépni elköteleződésetek. Ha nincs jelenleg párod, akkor engedd el az aggodalmaid, mert már szinte karnyújtásnyira van tőled a régóta várt boldogság.

Bak

Kicsit zsúfolt, feladatokban és teendőkben gazdag heteknek néztek elébe pároddal. Figyeljetek egymásra, mert a hétköznapi mókuskerék könnyen okozhat ellaposodást és konfliktusokat is két ember között. Ha szingli vagy, számíts arra, hogy ebben a hónapban rád fog találni a szerelem.

Vízöntő

Cseppet sem lesz unalmas a következő hónap: szenvedély, intimitás és sok vita fogja fűszerezni az együtt töltött időt. Ha szingli vagy, akkor egy új kaland nemsokára váratlanul komoly irányba fordulhat.

Halak

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben a hónapban érdemes észnél lenned, önvizsgálatot tartanod, és átgondolnod, vajon tényleg mindent megteszel-e a másikért és kettőtökért. Ezt értékelni fogja ezt szerelmed is. Ha még nem talált rád a Nagy Ő, akkor se kapkodj. Most kicsit saját, belső harmóniád megtalálására koncentrálj.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?