ÉLETMÓDI

Nagy, februári szerelmi horoszkóp: ez vár rád ebben a rövid hónapban

Most kiderül, milyen fordulatokra számíthatsz.
 • Szerző: BZ

Változatos, meglepetésekben gazdag lesz az év utolsó epizódja. Nézd meg, mit ígérnek neked a csillagok.

 1. Kos

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a hónap egy új lehetőség kezdete: ideális időszak arra, hogy helyrehozzátok esetleges gondjaitokat, új megvilágításba helyezzétek a nehézségeket, és tovább lépjetek azokon. Ha még keresed az igazit, akkor mozgalmas hetek várnak rád, és jó esélyed van rá, hogy egy komoly kapcsolatra lelsz.


Fotó: 123 RF

 1. Bika

Pároddal ebben a hónapban még mélyebbé és stabilabbá válik a kapcsolatod, mint korábban. Közösen haladtok a céljaitok felé, és ha még inkább bevonod őt a gondolataidba, döntéseidbe, akkor végképp szárnyalni fog a szerelmetek. Ha még szingli vagy, akkor sok olyan helyzetet tartogat ez a hónap, amikor találkozhatsz egy új szerelemmel.

 1. Ikrek

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben a hónapban sok kaland vár rátok, rajtatok múlik, hogy belevágtok-e. Érdemes új élményeket szereznetek, hagynotok spontán alakulni a dolgokat, és új színben látni egymásban mindazt a szépet, ami miatt összetartoztok. Ha még várod a Nagy Őt, akkor fontos, hogy befogadó légy ebben a hónapban! Mozdulj ki, ismerkedj!

Fotó: Pixabay

 1. Rák

Komoly beszélgetések és meghitt pillanatok várnak rád kedveseddel. Kapcsolatotok mélyebbé és őszintébbé válik, sok szenvedélyes együttlétre számíthatsz. Ha nincsen párod, akkor a hónap közepe ígér egy hatalmas fordulatot. Talán egy ismerősöd mutatja be leendő párodat.

 1. Oroszlán

Ez a hónap próbatétel elé állíthat benneteket pároddal, de túl fogjátok vészelni azt, és még szorosabbá válik tőle a kapcsolatotok. Ha mégsem kerültök szembe nehézséggel, akkor viszont a kölcsönös vonzalomtól és a szenvedélytől lesz köztetek extrán forró a levegő. Ha még keresed a párod, akkor ideje kissé változtatnod mindazon, amit megszoktál. Próbáld ki magad új környezetben és kerülj önmagaddal harmóniába.

 1. Szűz

Elég a titkokból és mellébeszélésből! Ez a hónap a pároddal az őszinteségé kell, hogy legyen, és hidd el, megéri majd. Jó páros vagytok, megértitek egymást, de ehhez ismernetek kell minél jobban egymás gondolatait és érzéseit. Ha keresed az Igazit, akkor főleg kalandokat ígér ez a hónap, és azt, hogy végre készen állsz szakítani a szingliséggel.


Fotó: 123 RF

 1. Mérleg

Szenvedélyes hónap vár rád és a párodra. Annyira izzik körülötted a levegő, hogy könnyen lehet, másvalaki figyelmét is felkelted. De ez nem fog elbizonytalanítani téged abban, hogy a megfelelő ember mellett vagy. Élvezd ki a perzselő érzéseket, és ne adj neki okot arra, hogy aggódnia kelljen a másik érdeklődő miatt.

 1. Skorpió

Pároddal elfoglaltak lesztek, zsúfoltak a programjaitok, te pedig sajnos néha azon kapod magad, hogy túlságosan rövid pórázon tartod őt. Jó, hogy ezt észreveszed, mert így tudsz változtatni a helyzeten. Csak legyél bölcs, és bízz a párodban. Ha még egyedülálló vagy, élvezd ki a programlehetőségeket, melyek adódnak, várd izgalommal a közeledő boldogságot.

 1. Nyilas

Párkapcsolatod most próbatétel elé áll. Sokat tépelődsz, érzelmi hullámvasúton érzed magad, és még az is lehet, hogy felbukkan egy harmadik a színen. Ez az időszak ideális arra, hogy átgondold, merre tovább, és mire is vágysz valójában. Ha nincs jelenleg párod, akkor elkezdhetsz lélekben készülni a nagy találkozásra.


Fotó: Profimedia

 1. Bak

Pároddal a közös pihenés és utazás még összébb kovácsol benneteket. Ha most nincs lehetőségetek kimozdulni, akkor sem kell aggódnod, mert ez a hónap mindenképpen harmóniát és sok szépséget tartogat kettőtök számára. Élvezzétek ki! Ha egyedülálló vagy, akkor ebben a hónapban rád fog találni a szerelem. Váratlanul tör rád az érzés, megdobogtatja a szívedet, és végre újra boldog lehetsz valakinek az oldalán.

 1. Vízöntő

Nézeteltéréseitek lehetnek a hónap során pároddal, de játékossággal, türelemmel átlendültök ezeken. Nem kell igazán komoly vitákra gondolni, inkább csak kommunikációs problémákra, amit könnyen ki tudtok küszöbölni, ha egyenesek és megértőek vagytok egymással. Ha szingli vagy, hamarosan el fog dőlni, hogy új kalandod vajon komolyabb irányt vehet-e.

 1. Halak

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben a hónapban számolnod kell vitákkal, de nem kell tartanod attól, hogy ez kellemetlen nyomot hagyna a kapcsolatotokon. Tüzes lesz köztetek a hangulat, ezt azonban főleg az előnyös oldaláról, a hálószobában tapasztaljátok majd meg. Ha még várat magára a Nagy Ő, akkor engedd el a kétségeidet és aggályaidat. Nyiss a világ felé, merj ismerkedni!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?