LOVE

Szorcsik Vikire a repülőn talált rá a szerelem

Viki nem hitt benne, hogy valaha megérezheti az igazi szerelem elsöprő erejét, de a fellegek felett elragadták az érzelmek.
  • Szerző: Buster

Szorcsik Viki nemrég Kínában járt, és bár szingliként vágott bele az útba, mire két útitársával megérkeztek Pekingbe, már olyan szerelmes volt, mint egy kamasz. Viki erről a blogjában írt.

Fotó: Viktória világa

„Azt hiszem, a repülőn megpecsételődött a további életem sorsa. Elkezdődött valami, amit úgy hívunk, szerelem. Menthetetlenül bedarált az érzés egy másodperc leforgása alatt. Sokan lehet, hogy ez furán hangzik, de ha tetszik, ha nem, ez így történt. Rendkívül gyorsan és azóta is kapkodom a fejem, hogy 41 évesen milyen érzések járják át a lelkem és a testem az egész lényem. Azt gondoltam, én sosem leszek olyan szerencsés, hogy ebben az életben megtapasztalom majd mi is az az igaz szerelem, de mégis megkaptam ezt a mindennel felérő csodát, ami talán soha el nem múló! Nagyról napra egyre erősebb és megingathatatlan. Ki az, aki csókolózott már repülőn 8 óránál többet? Van olyan köztetek? Mert, ha igen, akkor ő nyert felettem…”

- vallotta be úti beszámolójában a színésznő.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?