Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.01.01.

Nagy, 2020-as szerelmi horoszkóp! Boldog leszel idén?

Mutatjuk, mit hoz az új esztendő neked.

Ez idei év sok kellemes meglepetést és sok örömöt tartogat. Lesznek nehézségek is, de legyél nyitott és figyelmes, meghozza majd az eredményét! Figyeld csak, mit ígérnek neked a csillagok erre az évre!

Kos

Kemény hónapok várnak rád. Sok lezáratlan ügyed maradt az előző évből, és fontos, hogy tisztában legyél vele, mi az, amint neked magadnak is változtatnod kell. Ha ezt az önvizsgálatot megléped, akkor kimondottan virágzó időszakba léphetsz, amelyben sok öröm vár rád. Leginkább a nyári időszak lesz kedvező arra, hogy új ismeretségeket kötve rátalálj a megfelelő partnerre. Ne ugorj fejest azonnal új kapcsolatba, hanem gondold át, mit is szeretnél pontosan, és mire is vágysz igazán. Ez a magabiztosság nem fogja hidegen hagyni az ellenkező nemet sem.

Bika

Kijutott jóból és rosszból is az elmúlt esztendőben, de ez csak erősebbé és edzettebbé tett. Nyitottabbá tetted a szíves és kevésbé aggódsz már a csalódások miatt. Ez pedig nagyszerű dolog, mert így tud utat találni hozzád a szerelem és szeretet! Engedd át magad az új élményeknek, a szép kalandoknak és az igazi és mély beszélgetéseknek. Már a tél hátralévő időszakában is elkezdődhet sikerszériád, de még nagyobb az esélye annak, hogy tavasszal jön el az a szakasz életedben, amikor csak úgy tobzódhatsz az udvarlók bókjaiban.

Ikrek

Különösen gyengéd, empatikus és érző szívű vagy, és ezzel már nem egy alkalommal éltek vissza. Ez persze fájdalommal jár, és átgondolja az ember, megéri-e továbbra is bizalommal és kedvességgel állni másokhoz. A válasz az, hogy igen, megéri, neked pedig idén különösen, mert belső harmóniád megtalálása kisugárzik, egyenesen ragyogni fogsz, szinte mágnesként fogod vonzani az ellenkező nemet. Ne akard görcsösen megtalálni az Igazit. Fölösleges is ráfeszülnöd, mert már a közelben jár. Csak dőlj hátra, és várd, hogy hamarosan megérkezzen.

Rák

Nagyon fontos neked a szeretet, a gyengédség és az intimitás. Ritkán vagy egyedül, így előfordul, hogy olyan személyeket ajándékozol meg figyelmeddel, akik nem bizonyulnak méltónak erre. Idén legyél kicsit megfontoltabb! Semmiképp ne veszítsd el a hited, inkább csak engedd kicsit lassabban közel magadhoz azt, akit megkedvelsz. A téli és tavaszi hónapok inkább a könnyed ismeretségeknek kedveznek, nyáron már egyre inkább elemedben leszel, de a valódi boldogság ősszel fog megérkezni hozzád.

Oroszlán

Kiálltad a komoly megpróbáltatásokat, egészen nagy mélységeket is meg kellett sajnos élned, de jó hírünk van: immár vége ennek az időszaknak. Érezhetted is a nagy változásokat az elmúlt év második felében. Ez nem csak átmeneti volt, hanem komoly fordulatként tovább fog folytatódni ebben az esztendőben is. Az sem kizárt, hogy életedet végleg összekötöd valakivel, és akár családot is alapíts. Legyél türelmesebb, kicsit fékezd meg néha egódat, és ne feledd, hogy a túl nagy elvárások néha akadályt jelentenek a boldogsághoz, nem pedig segítik azt. Ha ezekre odafigyelsz, akkor semmi nem lesz, ami utadba állhat.

Szűz

Szeretnél kiteljesedni végre a párkapcsolatodban, szeretnéd érezni, hogy fontos vagy, és hogy szükség van rád. És ez az év kiváló alkalom, hogy megélhesd végre a maga teljességében ezt az érzést. Kicsit még türelmesnek kell lenned, mert tavasz környékén megfontoltan érdemes ismerkedned, könnyen lehet, hogy akkor még csak olyan emberekkel találkozol, akikkel nem teljesen egyeznek a szándékaitok. A nyár második felében viszont új megvilágításba kerülhet egy korábbi kapcsolatod, esetleg egy már meglévő ismeretséged, és gyönyörű időszak veheti kezdetét.

Mérleg

Mindig is törekedtél az egyensúlyra és fontosnak tartod azt, hogy harmóniában legyél önmagaddal. Ezért a csalódások és megpróbáltatások is tanulságként szoktak szolgálni számodra, amelyek inkább építenek, mintsem hátráltatnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne okoznának fájdalmat a pofonok. Idén lesz részed bonyolult és komplikált szituációkban, de sikerrel fogod megoldani ezeket, és a tökéletes találkozásra a legnagyobb esély ősz vége felé, a tél kezdete környékén fog elérkezni számodra.

Skorpió

Nem esel könnyen szerelembe. És lássuk be, nem is vagy túlságosan egyszerű eset. Nagyon szigorú tudsz lenni, és ha valakinek valamilyen cselekedete számodra nem tűnik megfelelőnek. De minek őrizgetni a sérelmeket és mi értelme annak, hogy bosszút forralj? Csak a saját életedet keseríted meg vele. Engedd el a tavalyi év gondjait, és indíts inkább tiszta lappal. Lesz bőven jelentkező, aki a kegyeidet lesi. Bánj velük nagylelkűen, és próbáld meg, milyen érzés, ha kicsit nagyobb bizalommal engeded közel magadhoz azt, aki neked is tetszik. Megéri!

fotók:123rf

Nyilas

Szereted a változatosságot, érzelmes ember vagy, akinek ráadásul gyakran eléggé hirtelen változnak meg az érzelmei. De mivel mélyen érző lélek vagy, és nagy a szíved, ezért valójában te is szeretnél tartozni valakihez, méghozzá tartósan. Idén akár még egy életre tartó szövetségre is léphetsz azzal, akit szeretsz. Nagy és örömteli változások történnek most életedben!

Bak

Bár talpraesett és önálló ember vagy, aki mindig feláll a nehéz helyzetekből, és megtalálja a kiutat, azért sok gonddal és csalódással kellett megbirkóznod az utóbbi időben, és ez igencsak megviselt. Ne nézz vissza, ne engedd, hogy a múltad rányomja a bélyegét a következő évre. Engedd el a gondokat, törődj csak magaddal most, és törekedj rá, hogy megtaláld a belső békédet. Ha eléred a harmóniát, akkor a tavasz már kellemes meglepetésekkel kényeztet el a szerelemben is.

Vízöntő

Vonz a különlegesség, mindig is érdekesnek tartottad azt, ami és aki nem hétköznapi. Ez rengeteg színt visz az életedbe, viszont a kockázatot is magában hordozza. Meg is égetted magad már nem egyszer, és az előző éved is rejtett magában az örömök mellett könnyeket is. 2020-ban a tavasz még a készülődés ideje lesz, az év második felében viszont kinyílik számodra a világ, és meghatározó ismeretségeket kötsz majd, melyek közül az egyik akár egy életen át kitarthat.

Halak

Érzékenységed miatt különösen mélyen érintettek az elmúlt esztendő nehézségei, és nem is csoda, mert akadt részed sajnos bőven az erőpróbákból. Most itt az idő, hogy kicsit megpihenj, megtaláld a belső békéd. Szorítsd kissé háttérbe a rád annyira jellemző segítőkészséget és empátiát, összpontosíts magadra és saját, belső egységedre! Baráti és családi kapcsolataid ha lehet, még szorosabbá válnak az év során, de már a tél hátralévő hónapjaiban is számíthatsz rá, hogy szerelmi életed kedvező fordulatot vesz. Legyél óvatos, haladj apró lépésekkel, és hallgass a szívedre.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Házasság első látásra: csalódott a menyasszony, nem ilyen férjet akart

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Három csillagjegy, aki mindig aggódik a pénz miatt: vajon te is köztük vagy?

mandiner.hu

Hont András: Magyar Péter belezavarodott a történetébe

ripost.hu

Mindenkit meglepett Kulcsár Edina, bejelentette a nevet

magyarnemzet.hu

A Liu fivérek a kínai himnuszról beszéltek, amit egy „árulóval” énekeltek + videó

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

mindmegette.hu

Ez Rácz Jenő kedvenc süitje - nem hiszed el, milyen pofonegyszerű!

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Liu Shaolin Sándor megforgatta a magyarok szívében a kést

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!

ÉLETMÓDI

Így adhatod el bosszankodás nélkül a használt ruháidat