LOVE

Boldogabbak, mint valaha: Dúl a szerelem a magyar sztárpár között

A szépséges énekesnő őszintén beszélt párkapcsolatáról a Ripostnak.
  • Szerző: BDF

Szabó Ádám megható szerelmi vallomást tett kedvesének Tóth Andinak. A harmonikás az Instagramon, egy hozzászólásban írta le, hogy még ma sem hiszi el, mennyire „dögös, erotikus és csodaszép” barátnője van. A 20 éves énekesnő a -nak beszélt őszintén a párkapcsolatukról, és arról, hogy a kezdeti nehézségek után most nagyon boldogok együtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Mindig beszélgetünk a jövőről, mert terveink vannak egymással. Ezek egy komoly párkapcsolatban szerintem nem lehetnek tabuk. De még nem szülök, és nem is házasodunk össze a jövő héten. Mindennek eljön az ideje” – kezdte nevetve a -nak az énekesnő, aki másfél éve, 2018 májusában jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkot a harmonikással. Ám az együttélés nem mindig ment zökkenőmentesen. Andi a sok veszekedés miatt egyszer két hétre el is költözött Ádámtól, de hamar kibékültek, és azóta még erősebb a kapcsolatuk.

„Akkor sokat vitatkoztunk, most is szoktunk, de mostanra már összecsiszolódtunk. Van az a bizonyos első év, amikor megismeritek egymást, megpróbáltok igazodni egymáshoz, és ugye kompromisszumokat kell kötni. Igazából mindketten makacsak és tüzesek vagyunk, így ez eleinte baromi nehéz volt. Most már azt mondhatom, hogy gördülékenyen működik a kapcsolatunk. Tudjuk, hogy mivel idegesítjük fel a másikat, mi válthat ki hisztit, ezeket a dolgokat pedig próbáljuk kerülni. Rájöttem, hogy igazából én nyugodtabb vagyok, mint ő. Ádám nagyon érzékeny ember. Én meg nő vagyok, ezért voltak a viták. Most már nem lépjük át a határokat, és tényleg azt érzem, hogy jó lesz ez így.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?