LOVE

Viharos kapcsolat: elköltözött szerelmétől a magyar énekesnő

Tóth Andi őszintén mesélt a kapcsolatukról, és a nehéz időszakról, amit átéltek. Úgy tûnik, mostanra már rendezték viszonyukat.
  • Szerző: ripost

Tóth Andi és Szabó Ádám már több mint egy éve alkotnak egy párt, ám kapcsolatuk cseppet sem mondható hétköznapinak. A fiatalok sokszor vitatkoznak, és bár imádják egymást, a rengeteg veszekedés megkeseríti a napjaikat. Az elmúlt időszakban azonban még nagyobb próba elé állította az élet a szerelmeseket, ugyanis annyira megromlott köztük a viszony, hogy Andi fogta magát, és elköltözött Ádámtól. Viharos kapcsolatukról a fiatal énekesnő a Jelenlét című műsorban beszélt, ahol azt is elárulta, miben változott kedvese az elmúlt egy év alatt.

"Volt egy olyan beszélgetésem Ádámmal, mikor elmondtam neki, hogy mostanában hiányzik a régi énje. A kapcsolatunk elején nagyon figyelmes és önzetlen volt, ezért szerettem bele. Aztán egy fél év után ez elindult egy másik irányba, Ádám inkább videójátékozott alsónadrágban, sörrel a kezében. Mondtam neki, hogy hiányzik az önzetlensége és a figyelmessége, de azt mondta, hogy ő ezt nem tudja parancsszóra csinálni" - jelentette ki a fiatal énekesnő, aki elárulta, hogy ez hosszú távon rengeteg nézeteltérést okozott közöttük, ezért Andi kénytelen volt drasztikus döntést hozni a kapcsolatuk érdekében.

Sok vitánk volt ebből, én például el is költöztem tőle... Az előző kapcsolatomban sajnos sokat hibáztam, mert engedtem, hogy mindent megcsináljanak velem.

Azt is megbocsájtottam, ha éppen olyan hangnemben szóltak hozzám, amit egyáltalán nem érdemeltem volna. Ezek után elhatároztam, hogy nem fogok mindent eltűrni, és nem fogom azt várni, hogy majd megváltozik valaki..."- mondta Andi, aki úgy érzi, ennek ellenére sikerült rávennie szerelmét a változásra, és nagyon örül annak, hogy Ádám megfogadta a tanácsait.

Nagyon látom rajta, hogy ő ezt megértette, sőt beszéltek vele a barátai is. Neki arra van szüksége, hogy másoktól is hallja a kritikát, ne csak tőlem

- árulta el a fiatal énekesnő, akinek legújabb fotója arról árulkodik, sikerült megbeszélniük a nézeteltéréseiket.

Ha kíváncsi vagy, mit mesélt még a kapcsolatáról Andi, akkor keresd a %% napilap szerdai számát az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?