ÉLETMÓDI

Megérkezett az okosóra szupernagyiknak

Sajnos nem lehetünk állandóan időskorú szeretteink mellett, ezért idővel elengedhetetlen egy olyan segítség igénybevétele, amellyel biztonságban tudhatjuk legközelebbi rokonainkat.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Ez a gondoskodó szeretet öltött testet egy új és egyre népszerűbb magyar megoldásban. A Private Sentinel Senior okosórával mindenkiből szupernagyi lesz – és a családtagok is nyugodtabban alszanak.

Emese (38) nagyijára nehéz vigyázni. Habár már jó ideje egyedül él, meglehetősen aktívan tölti mindennapjait. Ha nem éppen otthon sürög-forog, akkor piacra megy, sétál a parkban, vagy a város túlsó felébe buszozik a barátnőihez. Nagyi akadályt nem ismerően veti bele magát az otthoni ablakpucolásba is. A múltkor azonban elvesztette az egyensúlyát, és sajnos leesett a létráról. Persze a telefon a másik szobában volt, így csak nagyon sokára jutott segítséghez.

A családtagok nagyon megijedtek, rögvest keresni kezdtek a neten olyan megbízható megoldást, amellyel távolról is lehet gondoskodni időskorú szüleinkről. Emeséék így bukkantak a Private Sentinel Senior okosórára, mely azon kívül, hogy nagyon esztétikus, rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik.

Van rajta egy piros SOS gomb, aminek a megnyomásával riasztást indíthat a bajba jutott személy. Erről minden olyan családtag értesítést kap, akiket előzőleg erre jogosulttá tettek a beállításokban. Az órához tartozik egy mobilalkalmazás is, amelyen keresztül látni lehet azt is, hol tartózkodik éppen a nagyi, mennyi a pulzusa, és hány lépést tett meg aznap. Ráadásul az óra működése nem helyhez kötött, így a nagyira nemcsak otthon vigyáz az óra, hanem bárhol, ahol van térerő. A Senior okosóra ugyanis SIM kártyával működik, azon keresztül kommunikál a rendszerrel éjjel-nappal.

Szupernagyinak semmi más dolga nincsen, csak hordani a Senior okosórát, és azon keresztül fogadni a rokonok hívását, ha éppen látogatóba készülnek hozzá. Az ablakpucolást pedig majd az unokák megcsinálják.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?