ÉLETMÓDI

Megdöbbentő lesz a tavasz: íme a meteorológusok előrejelzése...

Már látható, hogy a következő hetek nagy meglepetéseket tartogatnak. Mutatjuk, mire készülj.
  • Szerző: Ripost

Amennyire belehúzott a tél a végére, annyira meglepő fordulat vár ránk hamarosan. A lelkünknek mindenképpen jót fog tenni, érdemes viszont felkészülni rá, mivel sokak szervezetét megterhelheti majd. És hogy miért? Azért, mert hatalmasat dobbant a tavasz. Méghozzá igencsak meglepő lépésekkel fog megérkezni hozzánk.

Kezdjük máris a márciussal, hiszen egy karnyújtásnyira van.

A hónap első napjainak mínuszai után egyszeriben jelentősen melegedni kezd az idő, majd meg sem áll a hőmérő higanyszála 11-12 fokig. Igen, jól látod, mindez 1 hét leforgása alatt fog utolérni bennünket.

Olyan stabilan hozza majd a kellemes időt ez a hónap, hogy a vége felé már a megszokottnál jóval melegebb, akár 16-17 fokos csúcsokra is készülhetünk. Szóval hamarosan előkerülhetnek az átmeneti kabátok és félcipők a szekrényekből.

Mutatjuk az áprilist is! LAPOZZ!


Az április méltóképpen veszi át a stafétát elődjétől. Közepe tájékán már a 20 fok is valószínű. Erre már igazán egyetlen rossz szavunk sem lehet, nem igaz?

Lesz persze a napsütés mellett zápor és zivatar is, de ez teljesen megszokott ebben a hónapban. A lényeg, hogy visszavonhatatlanul elindulunk a nyár felé. A május pedig csak még jobban belehúz, máris mutatjuk!

Jöhet a május? LAPOZZ!


Május elején még a megszokott 20 fok körüli napokat élvezhetjük. A virágba borult fák és a kellemes idő feltölt bennünket és még a néha előbukkanó felhők sem árnyékolhatják be a hangulatunkat.

A hónap merészebb húzása majd a 2. szakaszban érkezik, amikor szinte a 30 fokot fogja verdesni a hőmérséklet. Ebből máris sejthető, hogy bőven akad idén nyáron is majd hőségriadó. Így aztán bármennyire is távolinak tűnik még a nagy meleg, érdemes időben elkezdeni beszerezni és beszerelni a klímát, ha tavaly már fogadalmat tettél rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?