ÉLETMÓDI

Megdöbbentő időjárást tartogat az ősz! Idén másra számíthatsz, mint eddig...

Ha azt hitted, hogy az augusztus már a nyár végét jelenti, akkor bizony tévedsz. Mutatjuk, mi vár ránk szeptemberben.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ha azt hitted, véget ér a nyár augusztusban, akkor bizony tévedsz. De nem rossz hírrel szolgálunk, hanem nagyon is kellemessel! A rekkenő hőség miatt már nem kell aggódnunk, viszont a kellemes, meleg és mégis elviselhető napok szerelmesei még szeptemberben is élvezhetik majd az indián nyarat. Nem is akárhogyan!

Éppen csak túl vagyunk az idei év legbrutálisabb hőhullámán, és alig várjuk, hogy élvezhessük a kellemes, meleg, de elviselhető hőmérsékletet. Szerencsére ennek most sokáig örülhetünk.

A hónap hátralévő részében igazi strandidő ígérkezik, viszont nem kell belerokkannunk a kánikulába sem: a nappali 30 fok körüli csúcsok mellett lesz alkalmunk éjjel enyhülést nyerni, így fel tud frissülni a szervezetünk.

Ha viszont amiatt aggódnánk, hogy mindjárt véget ér a nyár, akkor nem kell itatnunk az egereket: idén igazán hosszan kitart majd a kellemes idő.

Szeptember eleje is még igazán szép, napos és meleg idővel ajándékoz meg bennünket. Megszokhattuk az utóbbi időben a végleteket: hol hőségriadótól kellett tartanunk még szeptember első heteiben is, hol pedig zord és hideg időtől szenvedtünk. Most azonban szép arcát mutatja majd az ősz. 25 fok körüli csúcsokkal köszönt ránk, akár még strandoláshoz és késői nyaraláshoz is kellemes időszak ígérkezik, sok napsütéssel.

Szeptember második fele pedig átlag feletti, de igazán gyönyörű, kiránduláshoz és hosszú hétvégékhez ideális hőmérséklettel érkezik majd. Így aztán tényleg lelkesen várhatjuk az enyhülést. Hiszen nem kell félnünk az időjárás komorabbik arcától. Mégsem fogunk elpilledni a pokoli hőségtől.

címkék:
És ezeket olvastad már?