MEDICINA

Itt a csodacsoki, ami egycsapásra megszünteti a menstruációs fájdalmat!

A Nők Holdja nevet kapta az a kézmûves csokicsoda, mely elképesztő hatékonysággal enyhíti a nők szenvedését azokon a bizonyos nehéz napokon.
címkék:

Marc Widmer, a termék kitalálója és megalkotója hazájában rendkívül híres cukrász. Egy sor nívós svájci csokimanufaktúrában vállalt már vezető pozíciót. Ezzel a különleges csokival viszont most saját bizniszbe kezdett.

A 60% csokoládét tartalmazó készítmény már magában is serkentené a boldogsághormon-termelést, csökkentve így a stresszt. Ám Marc 18 különböző, a svájci hegyekben őshonos gyógynövénnyel turbózta fel a kizárólag nőknek szánt csokiját.

A termék megszületését több hónapos kutató munka előzte meg. A cél az volt hogy egy ízvilágában különleges és finom csokit alkossanak amellett, hogy a menstruációs görcsöt hatékonyan csillapítja.

A tesztalanyok majdnem 90%-a valóban észrevehető pozitív hatásról számolt be. A piacra kerülés után a vásárlók is hasonló arányban értékelték hatékonynak a terméket. Az ára ugyan borsos – 13 svájci frank, azaz 3500 forint – de talán a gyógyszeres fájdalomcsillapításnál sokkal egészségesebb.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?