Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2019.11.10.

Durva, de egyre fiatalabbak plasztikáztatnak

Egyre korábban csináltatnak plasztikai beavatkozásokat a fiatalok – mondta Hegedűs Beáta esztétikai orvos az M1-en

Véleménye szerint ez a közösségi médiának tudható be, mert a fiatalok manipulált képekkel azonosítják az elismertséget, a jólétet, a szeretet, és ezért hasonlítani szeretnének ezekre a képekre.

A beavatkozásokról sokan interneten, laikusok véleménye alapján tájékozódnak, fontos azonban, hogy az emberekhez valós információk jussanak el a beavatkozások menetéről és szövődményeiről. Bár ma már kozmetikusok és sminktetoválók is végeznek beavatkozásokat, a legjobb orvossal elvégeztetni azokat, mert nekik anatómiai ismereteik vannak, és szövődmények esetén gyógyszert is felírhatnak.

Évről évre egyre több férfi jelentkezik plasztikai beavatkozásra, akik elsősorban az arcvonásaikon szeretnének változtatni. De akadnak ennél különösebb kérések is.

A legtöbb férfi James Bond akar lenni!

A férfiak körében a legnépszerűbb orvosi eljárások között szerepel a zsírleszívás, az orrplasztika, a szemhéjműtét, a mellkisebbítés és az arcfelvarrás. De ezek közül is kiemelkedik a nyaki mikro-zsírleszívás, mivel ennek következtében eltűnik a toka, és jobban kirajzolódik az állcsont vonala, ami férfiasabb, határozottabb külsőt kölcsönöz. A legújabb trend szerint Daniel Craig férfias, szögletes, határozott vonalú állát hozzák fel példának a legtöbben, miközben Leonardo DiCaprio kisfiús vonásai már rég kimentek a divatból.

Titokban egész különleges dolgokat is kérnek az orvosoktól

Szörnyű a zsíros férfi mell

Főleg azok a férfiak kérik ezt a beavatkozást, akiknek az átlagosnál magasabb ösztrogén hormonszintjük miatt egy kicsit zsírosnak tűnően lefittyen a mellkasuk. Állítólag Harrison Ford, John Travolta vagy éppen Tom Cruise is ebben a rendellenességben szenvednek.

Divat a kackiás bajusz

Az arab kultúrában van óriási jelentősége a bajusz méretének és tömörségének. Ezért ezekben az országokban a férfiak a haj területéről kapnak szálakat, hogy ékességüket növeljék.

Hatalmas izmok, sport nélkül

Ezt a beavatkozást elsősorban azoknak találták ki, akiknek nincs kedvük sportolni. Az orvosok implantátumok segítségével, pillanatok alatt gyönyörű izmokat varázsolnak bárkinek.

Az intim részeket sem kímélik

„Soha nem varrattam fel a ráncaimat a szemem körül, ellenben nem kevés pénzt költöttem a herezacskóm kisimítására, mivel odalent nem szeretem a ráncokat” – viccelődött egy interjújában George Clooney, majd hozzátette: „Ez egy elég újfajta szépészeti beavatkozás, de Hollywoodban egyre népszerűbb az úgynevezett herevasalás.” Úgy tűnik, George Clooney csak viccelődött, de az mindenesetre vitathatatlan tény, hogy népszerűek a férfiak körében a pénisznövelő sebészeti beavatkozások: a péniszhosszabbítás és a péniszvastagítás is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek