ÉLETMÓDI

Izgalmas gyönyör másképp: a suttogószex 10 aranyszabálya

Kár lenne lemondani a gyönyörökről pusztán azért, mert a másik szobában van valaki. Szerencsére vannak tuti szextrükkök, amik ilyen helyzetben nagyon kapóra tudnak jönni. És nem csupán csendesek, de élvezetesek is...
címkék:
  • Szerző:

Akármilyen jó társaságot jelentenek a lakótársak, bizony, van, hogy útban vannak. Naná, hogy a szexről van szó! Hiszen ki akarná, hogy a légyott után a lakás többi lakója arról csámcsogjon, hogy mit hallott a hálószobából! A csendes szexnek vannak aranyszabályai, amiknek hála, senki meg nem mondja, mi történt a lepedők között…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

1. Muszáj jól bemelegíteni

Minél tovább tart az előjáték, annál rövidebb és csendesebb lesz a behatolás, no meg a csúcs. A simogatásokhoz, csókokhoz pedig nincs szükség hangokra…

2. Legyen játék az egész

Sokan, kiváltképp a nők ráfeszülnek a helyzetre, és képtelenek elengedni magukat a tudat miatt, hogy mások is jelen vannak a lakásban. Pedig lehet egy játékot is csinálni a helyzetből, és kihívásként tekinteni arra, hogy minél halkabb legyen a légyott.

3. Mély gyönyört ad a lótusz póz

A férfi leül az ágyra, a nő pedig hátulról ereszkedik az ölébe. Így kevés mozgással is kéjes gyönyörhullámokat élhetnek át.

4. Ilyenkor nem kemény a padló

Fotó: 123rf

Az ágynyikorgás ellen az a legtutibb, ha a lényeg nem a matracon történik. Elég egy puha takaró a földre, és bármit szabad.

5. Keresztbe az ágyon

Van, hogy maga az ágy egyáltalán nem nyikorogna, viszont a ritmusos mozgás neki-nekilökdösi a fejtámlát a falnak. Erre a legjobb megoldás, ha a matracon keresztbe fekszik a nő, és a férfi úgy hatol be.

6. Segít a jó öreg misszionárius

Nem csupán azért a legjobb választás a csendes szexhez, mert a nő részéről kevés mozgást igényel, de azért is, mert a pár mindkét keze szabad – és, ha valamelyik fél túl hangos, a másik be tudja tapasztani a száját.

7. Pajzán szájtapasz

Igazi szexjáték élményt ad, ha széles szalaggal lekötik a szájukat a pár tagjai, vagy kendővel bekötik.

8. Párnába sikoltott gyönyör

Fotó: Profimedia

Ha valaki képtelen csendben elmenni, a legjobb módszer, ha a kritikus pillanatban az arcára szorít egy puha párnát, és úgy adja ki a gyönyör teli hangot.

9. Csodát tesz a 69

Ebben a pózban a pár tagjai kölcsönösen kényeztetik egymást orálisan. Ami azt is jelenti, hogy mindkettőjük szája tele van, vagyis nincs sikoltozás.

10. Nem muszáj a hálószobában

Bár a zuhanyszex igen hangos tud lenni a megcsúszások miatt, a fürdőbe igenis érdemes kettesben beugrani, és ott átélni a gyönyört. Nem muszáj ehhez együtt beállni a zuhany alá, viszont a vízsugarat érdemes beindítani, hogy elnyomja az árulkodó hangokat.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?