ÉLETMÓDI

Ez a 7 szexfaktor azonnal berobbantja a női orgazmust

Nők vallottak arról, hogy mivel repíti őket legkönnyebben a csúcsra egy férfi. Ebből pedig összeállt egy igen hasznos, ámde nagyon sikamlós lista...
címkék:
  • Szerző: jd

Rengeteg mítosz kering a női orgazmusról, az egyik, hogy minden nőnek eszméletlen nehéz a csúcsra jutnia. Való igaz, sokkal többet kell érte dolgozni, mint az erősebb nem tagjainak – de ha a férfi érti a módját, akkor valójában nem is nehéz. Egy kutatásból kiderült, hogy a nők 75 százaléka színlelt már orgazmust – de ezúttal azt is megkérdezték a résztvevőktől, hogyan tudná a férfi a csúcsra juttatni őket, mik azok az apró trükkök, amikre szükség van az orgazmushoz. Lássuk a hiánypótló listát!

1. Sokkal fontosabb az előjáték, mint sokan gondolják

A nők számára a szeretkezés nem csupán az aktus a megfelelő pózban; már a legelső ölelésnél, érintésnél elkezd felépülni az izgalom, és az orgazmus felé vezető út. Ha a férfi spórol az előjátékon, akkor valószínűleg nem lesz orgazmusa a nőnek.

Lapozz a pikáns trükkökért!


2. Türelem rózsát terem

Sokszor a férfi a kényeztetést rövidre fogja, és egyből behatol; pedig a megkérdezett nők nagy része szerette volna, ha folytatja, amit a kezével, vagy a nyelvével csinált odalent. Ugyanis a legtöbben nem tudnak pusztán a behatolástól elmenni.


Lássuk tehát, mire van elsősorban szükség, LAPOZZ!

3. Sokat ér a nyelvjáték

A nők többsége azt mondta, hogy élete legjobb orgazmusa orális szex közben volt, és szeretik, ha a férfi kitart a végsőkig…

4. A férfi tudása sokat számít

Nem mindegy, hogy van-e fogalma olyan alap dolgokról, mint hol van a csikló, és hogy hogyan kell a női testhez nyúlni. A nők szeretik a gyakorlott férfiakat.

Lapozz az izgalmas folytatásért!


5. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a csiklót

A legtöbb nő szerint ott siklottak el a dolgok egy rossz szeretkezésnél, hogy a férfi nem kényeztette elég ideig a csiklót. Ez az izgalmas kis testrész pontosan annyi törődést igényel, mint a pénisz; hiszen ez a női gyönyör kulcsa.

6. A férfiúi önzetlenség szexi

Nagyon sok nő panaszkodott arra, hogy a párjuk úgy gondolja, a szexben csak a férfié az öröm, és nem várja meg őket az orgazmussal. A többség szerint hihetetlen vonzó és szexi, ha egy férfi képes visszafogni magát, és megvárja őket…

7. A beszéd is nagyon fontos

Bár a nők nem szeretnek szex közben beszélni, az igényeiket pedig sokszor csak szégyellősen merik közölni, annyi kiderült a felmérésből, hogy azok a férfiak, akik kérdezgettek szex közben, hogy mi és hogyan esik jól, sikeresen a csúcsra juttatták a nőket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?