ÉLETMÓDI

Ismét változik a Messenger - mutatjuk, mi mindenben!

Több újdonság is érkezik.
  • Szerző: KAM

Szinte már nem is chatprogram - a Messengerbe több újítás is érkezik.

Ismét konferenciát tartott a Facebook, amelyen számos újdonságot be is jelentett. A megavállalat azt sem titkolta, hogy a közösségi oldalán már több mint hatvanmillió cégnek van saját profilja, és közülük közel ötvenmillióval már a Messengeren közvetlenül fel lehet venni a kapcsolatot.

Mark Zuckerberg többek között ezzel is indokolta, hogy ismét több ponton belenyúltak a Messengerbe.

Új funkció az úgynevezett Discover, amely egyelőre csak Amerikában elérhető. Ennek a segítségével a cégek között lehet keresgélni - a legnépszerűbbek mellett pedig tematikusan is szűkíthetjük a lehetőségeket.

Jelentősebb szerepet kapnak a QR-kódok is. A telefon kamerájával ezeket beolvasva ezentúl konkrét információkat kaphatunk egy-egy eseményről - legyen az sport, koncert, fesztivál, színház, vagy bármi más.

Érkezik egy "üzleti" bővítmény is, amelynek a segítségével már csoportos beszélgetéseket is folytathatunk majd a cégekkel, és megoszthatunk velük multimédiás tartalmakat.

Sokat alakítottak a Messenger digitális asszisztensén, az M-en is, így sokkal hatékonyabban tud majd segíteni minket a jövőben. Sőt, az egymás elleni játékok menete is egyszerűsödik.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?