ÉLETMÓDI

Így készítsd el a leggyönyörűbb adventi koszorúd

Nézd meg, mik a legszebb és legötletesebb megoldások.

Kezdődik a visszaszámlálás: megérkeztünk az ünnepi készülődésnek abba a szakaszába, amikor még távolinak tűnik ugyan a karácsony, mégis elkezdődött az advent, vele együtt pedig ráhangolódás időszaka.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Remek ötleteket mutatunk most neked, hogyan tudod igazán széppé tenni a készülődés egyik alapvető elemét, az adventi koszorút.

Néhány apró és kedves kiegészítő új köntösbe bújtatja a hagyományos koszorút: nem kell nagy dolgokra gondolnod, elég mindössze egy hasonló kis fenyő, egy kedves állatka, és máris kész az egyedi és szemet gyönyörködtető kompozíció.

Nincs időd, kedves vagy kereted arra, hogy idén látványos koszorút készíts? Használj a célra egyszerű mécsestartókat és némi karácsonyi fényt. Letisztult, modern, mégis meghitt.

Továbbra sem megy ki a divatból bogyós gally, a moha, a fenyő, a lilás vagy bordós árnyalatú gyertya.

Adj 21. századi formát a koszorúnak, és állíts egymás mellé számozott tömbgyertyákat. Ugye, mennyire klassz az eredmény, ha néhány ágacskával is körülveszed őket?

Sehol nincs kőbe vésve, hogy a gyertyáknak kör alakba kell rendeződnie. Egy ilyen, csillag alakú forma nagyszerű újragondolása a koszorúnak.

Egyszerűen álomszép, ha egy natúr fa alapzatra helyezed a gyertyákat valamint a díszeket is. Egy toboz, némi termés, kevés szimbolikus figura a gyertyák mellé, és máris ünnepi hangulat tölti el a lakást.

instagram

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?