ÉLETMÓDI

Idén kétnapos lesz a monori Borvidékek Hétvégéje

Monornak, az ezer pince városának legismertebb rendezvénye idén két napon, május 31-én és június 1-jén várja az érdeklődőket! Az elmúlt években folyamatosan növekedett a látogatószám a 22 magyar borvidék seregszemléjén; ezért a szervezők ezzel az örömteli hírrel várják idén a látogatók ezreit!
címkék:

Péntek délutántól monori borok és kisszínpadi programok várják az érdeklődőket, miközben a helyi termékek piacának portékáiból választhatnak a látogatók. Ezen a napon - többek között - a Bud Spencer és Terence Hill emlékzenekar gondoskodik a jó hangulatról. Szombaton az elmúlt években megszokott, baráti hangulatú eseményen kóstolhatják az ország borvidékeinek kínálatát a pincesorok között található 34 nyitott pincében. A program igazi kisvárosi összefogással valósul meg: a több éve tartó sikeres rendezvényben fontos szerepe van a helyi pincegazdáknak, akik évről évre biztosítják pincéiket az érkező vendégborászoknak!

Szombaton a nyitott pincék között különleges helyszínek és immár három színpad szórakoztatja a közönséget! Érdekes színfoltja lesz az eseménynek az idén először látogatható RomBORozó, ahol egy felújítás előtt álló pincében fogyaszthatják el italaikat a látogatók. A Gyerekudvar a tavalyi sikere után idén sem maradhat el, itt tucatnyi népi játék és fakörhinta várja a gyerekekkel érkező vendégeket. A pincék között népzenészek és néptáncosok, a színpadokon változatos zenei kínálat szerepel a közel 100 programpont között. A szombati napot kétszeres platina- és aranylemezes Ocho Macho zenekar ingyenes, élő koncertje zárja.

A változatos programok látogatása Monor Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően ingyenes! A bort fogyasztó vendégek 2200 forintért vásárolhatnak kóstolópoharat, mely hat darab, 200 forint értékű, lefogyasztható bortallért is tartalmaz. A program részleteit megtalálják a www.borvidekekhetvegeje.hu honlapra kattintva.

 

Szeretettel várják Önöket a pesti agglomeráció legnagyobb boros rendezvényén, Monoron, a Borvidékek Hétvégéjén!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?