EZO

Újhold érkezett a Szűzbe, így tervezd újra az életed!

Megérkezett az újhold, vegyél egy nagy levegőt és tervezz tudatosan! Szuper energiákat kapsz a céljaid eléréséhez, tisztul a kép előtted!
  • Szerző:

Újhold érkezett a Szűzbe, mely termékeny energiákat hoz. A sors kereke közben forog, a Szaturnusz is teszi dolgát egész évben. Újszerű látásmódra van lehetőséged, letisztulnak az elmúlt hónapok homályos foltjai. Érdemes a tanulságokat levonni, tisztán látni. Innen könnyeben mehetsz tovább utadon. Rakj rendet magad körül, takaríts ki minden szinten. Az otthonodat és a gondolataidat, érzéseidet is. Nem tudsz mindent a szőnyeg alá söpörni, ezt már ez az év megmutatta. Nagy szenvedély és a belső inspiráció is megérkezik mindenhez. Haladj az élet összes területén! Nagy esélyed van a kapcsolatok, egészség, munka területén is változtatni. A Szaturnusz egész évben felborítja körülötted, ami elavult és már nem szolgál téged, így érzed, ha valamihez drasztikus változtatás kell vagy kilök egyes élethelyzetekből. De most nem ezen van a hangsúly. Ha lángra lobban benned a tűz akkor jó, ha képes vagy azt uralni is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pexels.com

Hűséges segítőd lesz az Uránusz bolygó is, ami nagyon erős földöntúli energiákkal lesz jelen. Gyors, pozitív változásokat hozhat és szabadságot, izgalmat adhat. Tervezz, kommunikálj, találkozz emberekkel. A Szűz a rendről a munkáról, a tervek részleteiről szól. Ha fogod az egyértelmű jeleket, akkor nagyon jó úton haladsz előre. Az Újhold energiáival képes leszel a vágyaidat, céljaidat a fizikai világba megteremteni. Meditálj, lépj kapcsolatba a belső hangoddal, forrásoddal! Inspirálni fognak az energiák, arra is alkalmas ez a nap, hogy elinduljon egy hosszabb kifutású terved. Munkával és egészséggel is kapcsolatos lehet. Itt az ideje az életmódváltásnak, azt is megtervezheted lépásről-lépésre. Amibe most energiát teszel, meglesz az eredménye. Ha nem a félelmekre, aggódásra vagy akadályokra figyelsz, akkor bizony minden a helyére kerül. Használd ki ezt az időszakot, a Szaturnusz nem alszik, lehet még lesznek nehezebb napok. Élj a mostani lehetőséggel!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?