EZO

Néhány hét, és érkezik a Szaturnusz éve, óriási fordulatok várnak rád

A tavalyi év főszereplője a Hold volt, idén viszont átveszi a stafétabotot a Szaturnusz! Vigyázz, nagy tanítóként szokták emlegetni az asztrológusok.
címkék:

A Szaturnusz éve hivatalosan március 20-án érkezik, ami mint látható, hiába évkezdés, nem egyezik meg a naptári évvel. Ez az égitest egy igazi sorsbolygó, a karma és a rend felelőse. Így az elkövetkezendő asztrológiai évben, ha ellenállsz a sorsodnak, csak nehézségeket raksz a vállaidra.

Ha nem jelölöd ki a pontos határaidat ez a bolygó helyetted is megteszi. Vállalj a tetteidért felelősséget, miközben maradj játékos, ne végy mindent túl komolyan, légy rugalmas. A Szaturnusz most megmutatja az élet nehézségeit, de a ragyogást is elhozza a számodra.

Fotó: pixabay.com

A most felmerülő krízisek megmutatják, mi az, amin változtatnod kell, vagy javítanod ahhoz, hogy boldogabb lehess. Az elmúlt hónapokban is sokan változtattak rugalmasan, munkát, új partnert kerestek, de bizony ez az az időszak, amikor, ha mindezt nem veszed észre, akkor a sors megmutatja merre kell tovább lépned.

A Szaturnusz nem csak a krízist mutatja meg, de az abból kivezető utat is. Erre mondják szigorú, de igazságos. Ismerd fel, miben kell fejlődnöd és ajándékként fogod megélni ezt az időszakot. Ehhez segítségedre lesz az önismeret, a tisztánlátás. Nem árt, ha az életed vonalán felfedezed a karmikus, sorsszerű eseményeket, azok megmutatják, minek jött el az ideje.

December 21-től február végéig együttáll ez a bolygó a Jupiterrel a Vízöntő jegyében. Hátráltatva érezheted most magad, mintha mázsás súlyokat cipelnél. De meg fogod érteni, mi miért történik. Ez is a megújulást célozza meg.

Fotó: 123 RF

 

A Szaturnusz a Vízöntőben marad egészen 2023-ig

A Vízöntő a közösség, barátság, feltalálók jegye. Abban segít, hogy szakíts a merev gondolkodással, állj elő új ötletekkel. Ehhez viszont az ötletek magukban nem elegendőek, merj végre a tettek mezejére lépni. Arra is készülj fel, hogy tanulságokban nem lesz hiány. Amint legyőzöd az akadályokat, hosszútávú előrelépést tehetsz. Ne feledd, érdemes idén is segítségül hívni a meditációkat, a helyes légzést, jógát, a minőségi pihenést. Igyekezz minél többet a jelenben maradni!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?