EZO

Fedezd fel sorsodat a születési hónapod alapján

Születésed időpontja fontos támpontokat jelöl ki, melyek meghatározzák személyiséged misztériumát. A különböző hónapokhoz tartozó drágakövek talizmánként segítenek és védenek a mindennapokban. A természet támogat, használd ki a benne rejlő lehetőségeket!
  • Szerző: F. E.

A születéskő egy különleges drágakő, amely az egyén születésének hónapjához kapcsolódik, és sok mindent felfed a személyiségedről. Az alábbi elemzés megdöbbentően alapos, meg fogsz lepődni rajta!

Lássuk, mit mondanak a kövek rólad születési hónapod szerint:

Gránát (Január)

Azok, akiknek a születéskövük a gránát, amellett, hogy fejlett elemző készségekkel rendelkeznek, nagyon együttérzők és anyáskodók. Mindig ott vannak, ahol szükség van rájuk és támogatást nyújtanak.

Ametiszt (Február)

Az ametiszt születéskővel rendelkezőknek nyugodt és lágy személyiségük van. Rendkívül spirituálisak és ők azok, akik a legjobban szeretik megőrizni a békét, amennyire ez lehetséges. Személyiségüknek köszönhetően sokszor választják a konfrontációmentességet.

Akvarmarin (Március)

A márciusban születettek egészségesek, fiatalosak, valamint nagyon kedves és szerető emberek. Jól fejezik ki gondolataikat és érzéseiket. Valóban őszinték és másokról is ezt feltételezik.

Lapozz a folytatáshoz!


Gyémánt (Április)

A gyémántokat a szeretet szimbólumaként ismerik el, mert szinte lehetetlen megsérteni őket. Ezek az egyének roppant rugalmasak, soha nem adják fel és képesek bármilyen kudarcból talpra állni. Ugyanakkor ez a hozzáállásuk makaccsá is teszi őket.

Smaragd (Május)

Ezek az emberek egyfajta ragasztói a csoportoknak, képesek egész közösségeket összefogni és egyesíteni a különböző személyiségeket. Ez azért van, mert feltétel nélkül képesek szeretni a másikat és könyörületesek. Ezen kívül nagyon hűségesek és odaadóak!

Gyöngy (Június)

A gyöngyszülöttek rendkívül egyedi emberek. Csakúgy mint a gyöngyök, melyek értékes ékszerek és ártatlansággal valamint mitikus hatalommal rendelkeznek.

Teljes összhangban vannak a természettel és különleges kapcsolatuk van az állatokkal is. Szerénység, naivság és stabilitás jellemzi őket.

Lapozz a folytatáshoz!


Rubin (Július)

Azok, akiknek a rubin a születésköve, nagyon feltűnőek és drámaiak. Magabiztosak, akik sohasem térnek ki egyetlen konfrontáció vagy kihívás elől.

Ritkán blöffölnek és mindig betartják ígéretüket.

Peridot (Augusztus)

Ezek az emberek nagyon szeretnek beszélgetni és bárkihez könnyedén kapcsolódnak, függetlenül attól, hogy milyen háttérrel vagy körülményekkel rendelkeznek.

Kedvesek és nagyon könnyű kijönni velük. Igazán bájos személyiségek, akik számára a rosszindulat és a depresszió nem ismert fogalom.

Zafír (Szeptember)

A szeptemberi, zafír születéskővel rendelkezők közismerten nyugodtak, hűvösek és rendezettek. Roppant intelligensek, viszont csak nagyon ritkán nyílnak meg másoknak.

Általában határozottságot igénylő pozíciókban találnak rá igazi önmagukra. Fontos infó, hogy esetükben hosszabb időt vesz igénybe a bizalom megszerzése.

Lapozz a folytatáshoz!


Opál (Október)

Ezek az egyének soha nem unalmasak, állandóan mozgásban vannak, mert nyugtalanok. Ennek ellenére képesek békés hangulatot árasztani, titokban pedig szeretik a kalandot és a spontaneitást. Lehet, hogy megpróbálnak a radar alatt maradni, de vonzzák a figyelmet.

Citrin (November)

Keresd meg azokat az embereket, akik a citrinhez tartoznak és tölts minél több időt velük, mert a jó szerencse általában követni fogja őket bárhová is mennek. Ez különösen igaz a pénzügyekre.

Ezek az emberek is nagyon vidámak és optimisták. Pozitív hangulatot sugároznak maguk körül.

Türkiz (December)

Akiknek a türkiz a születéskövük, rendíthetetlen a nyugalommal rendelkeznek. Õk a legfiatalabbak a korosztályukban, ehhez képest sokkal nagyobb eredendő bölcsességgel rendelkeznek, mint társaik. Ami még ennél is fontosabb, hogy ezek az egyének támogatóak és védelmezőek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?