EZO

Ezek a csillagjegyek szenvedik meg leginkább a szakítást

A szakítás mindig mélypontot jelent az ember életében, de vannak, akiket a szokásosnál is jobban megvisel. Vajon melyek azok a csillagjegyek, akiket különösen tönkretesz, ha véget ér a kapcsolat?

A szabadságukat különösen nagyra tartó jegyek, például az Ikrek és a Vízöntő jegy szülöttei viszonylag könnyen továbblépnek egy szakítás után. Persze ők is bánkódnak, de egy idő után tudatosan elengedik a múltat, és inkább arra koncentrálnak, mit hoz számukra a jövő. Ám vannak olyan jegyek, akik nehezen viselik, ha vége a szerelemnek, és sokáig maguk alatt vannak egy szakítás után, Máris mutatjuk, melyek ezek!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szakitas 01

Nem mindenki tud könnyen továbblépni egy szakítás után
Fotó: Pixabay.com

Rák: váratlan pillanatokban öntik el az érzelmek

A Rák jegyűek, a jegy névadójához hasonlóan, sokszor hátrálnak vissza a múltba, és amit megragadnak, azt nem szívesen engedik el. Így vannak ezzel a szakítás után is: minden erejükkel megpróbálják visszaszerezni az ex-partnerüket. Bár vannak napok, amikor úgy érzik, továbbléptek, a nehezebb napokon legalább képzeletben visszamenekülnek a múltba, amikor még minden rendben volt. A legváratlanabb pillanatokban öntik el őket az érzelmek a volt párjukkal kapcsolatban. A Rák szülöttek nehezen tudnak egyedül élni, párkapcsolatban érzik magukat teljesnek. Már csak azért is, mert ez a Hold által uralt jegy rendkívül érzelmes és gondoskodó, így akkor érzi magát elemében, ha van kiről gondoskodnia. Egyedül kissé üresnek érzi az életét, és nehezen birkózik meg az érzéseivel, ha eszébe jut a szakítás. A legjobb, ha egészséges módon próbálja levezetni az érzelmet, például a családtagjai és barátai támogatását keresi. A közös programok el tudják terelni a figyelmét a szerelmi csalódásról.

Pixabay.com

Az, hogy mennyire visel meg a szakítás, a csillagjegyünktől is függ
Fotó: Pixabay.com

Skorpió: eluralkodhat rajta a bosszúvágy

A mély érzelmű és titokzatos Skorpió szülöttek kifelé nem mutatják a fájdalmukat, de legbelül nagyon nehezen emésztik meg a szakítás tényét. Ha egy Skorpió elkötelezi magát, akkor a szerelme és a kapcsolat lesz a mindene, így teljesen tönkreteszi őket, ha vége lesz a szerelemnek. Néha egyenesen bosszút forralnak az exük ellen, különösen, ha igazságtalannak érzik, ahogyan a másik bánt velük. Ha úgy érzik, hogy a másik becsapta őket, akkor sokáig dagonyáznak a bosszúvágyban, ami megakadályozza, hogy túllépjenek a szakításon. Sokszor egyenesen a depresszió küszöbére taszítja őket a szakítás. A legjobb, ha találnak egy bizalmas barátot, vagy akár egy pszichológust, akinek időről időre kiönthetik a szívüket, hogy megkönnyebbüljenek.

Pixabay.com

Egyes csillagjegyeknél sokáig tarthat a szomorúság, ha elhagyják őket
Fotó: Pixabay.com

Halak: mélységes szomorúságot érez a szakítás miatt

A Halak jegy szülöttei mélységes szomorúságot éreznek a szakítás után. Általában egész szívüket-lelküket beleadják egy kapcsolatba, és a kedvesük lesz számukra a világ közepe. Ha pedig szakítanak, akkor ez a világ teljesen megrendül: úgy érzik, kudarcot vallottak, vagy egyszerűen magukra hagyták őket. A Halak jegyűek szívesen élnek a saját fantáziavilágukban, a valóság viszont képes időnként keményen megütni őket. A továbblépés számukra hosszú küzdelem, mivel más víz-jegyekehez hasonlóan szívesen oldódnak fel a párkapcsolatban, és ha annak vége, nem tudják, mihez is kezdhetnének egyedül. Érzelmi energiájukat valahol máshol kell levezetniük ebben az időszakban: amikor önzetlenül segítenek másoknak, maguk is megkönnyebbülnek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?