EZO

Megérkezett az áprilisi horoszkópod: nem várt fordulat az életedben

Örömteli társas kapcsolatok és komoly kihívások várnak ebben az időszakban. Ezekre figyelj oda nagyon és az év második felében kellemes meglepetésben lehet részed.
  • Szerző: F. E.

KOS (március 21. – április 19.)

Amit elvesztettél a vámon, azt a réven visszakapod - ez lehetne az április mottója számodra. Kapcsolatod a nehézségek által egyre erősebbé válik és végre úgy érezheted, hogy valóban szeretve és megbecsülve vagy. Most egy sokkal nyugodtabb időszak következik, ha lehetőséged nyílik rá, utazz el pár napra és élvezd a kikapcsolódást.

BIKA (április 20. – május 20.)

Az utóbbi időszakban kicsit többet lazsálhattál, itt az ideje rangsorolni kötelezettségeidet és annak megfelelően aktivizálni magad. Tanulásra, önfejlesztésre is kiváló periódus. Az április rengeteg alkalmat fog kínálni flörtölésre és szórakozásra is. Azoknak a Bikák pedig, akik komoly párkapcsolatban élnek, még nagyobb elmélyülést és elköteleződést élhetnek meg a kapcsolatukban.

IKREK (május 21. – június 20.)

Most leginkább a szabadidős tevékenységekre érdemes a hangsúlyt fektetni, mi az, ami igazán foglalkoztat, mi az, amivel a legtöbbet tudnád kihozni magadból. A munkát tedd most félre picit, figyelj az életed többi területére is. Kapcsolatodban a kompromisszumkészség komolyabb vitáktól menthet meg. Vedd figyelembe a másik véleményét is.

Lapozz a folytatáshoz!


 

RÁK (június 21. – július 22.)

Áprilisban maga leszel a pozitivizmus, a mögötted álló nehéz időszak ellenére rengeteg energiát kapsz, melyeket a személyiséged fejlesztésében és a sportban fogsz leginkább hasznosítani. Sok új ismeretséget jeleznek a csillagok számodra, melyek nemcsak a karrier de a magánélet szempontjából is később fontosak lehetnek.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

A közvetlen környezetedben előforduló nehézségek ellenére kitartóan őrzöd optimizmusodat, jókedved semmi nem ronthatja el. A családodban és a párkapcsolatodban harmóniára és támogatásra számíthatsz, igyekezz feléjük kimutatni háládat és viszonozni törődésüket.

SZÛZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nagyon sok energiád van, melyet a legjobban a sportban tudsz kamatoztatni. Ez az időszak a személyiség fejlesztéséről fog szólni, melynek hatására sokkal érettebbé válsz és lelki egyensúlyod is helyreáll. Ha mégis elkapna a depresszió, akkor tölts minél több időt a hozzátartozók és barátok körében. Aggodalomra semmi ok, ez a fejlődésed szerves része, melynek szép lassan beérik a gyümölcse.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (szeptember 23. – október 21.)

Ebben a hónapban a család kerül fókuszba, tőlük kaphatsz megfelelő támogatást melyre ebben az érzékeny időszakban szükséged lehet. Szánj időt a pihenésre és a dolgok átgondolására. Kapcsolataidban se ugorj neki a másiknak egyből, bármennyire is bántó az, amit mondanak. Ne feledd, ahogy te sem vagy tökéletes, úgy párod sem.

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)

Eljött a lazítás az ideje, most végre elegendő időd lesz azokra a dolgokra, amiket igazán szeretsz. Munkádban is sikereket könyvelhetsz el, sőt, nem is igényel hatalmas erőfeszítést részedről. Ez egy kifejezetten nyugodt és akadálymentes időszak számodra.

NYILAS (november 22. – december 21.)

Tele vagy ötletekkel és most képes leszel gyors és határozott döntések meghozatalára. Társas kapcsolataidban is élvezheted ennek jótékony hatásait, nagyon rövid idő alatt tehetsz szert új ismeretségekre. A munkádra is most teljesen más szempontból fogsz tekinteni, szinte mindegy egyes percét élvezni fogod.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (december 22. – január 19.)

Önts tiszta vizet a pohárba és merj a kellemetlen dolgokról is beszélni. Párkapcsolatodban is most jött el az ideje a felvállalásnak: ha valami elavult vagy változtatni szeretnél, oszd meg a gondolataidat. Keménységgel viszont semmire nem fogsz menni, kiváló tárgyalókészségedet és hidegvéredet megőrizve viszont kis lépésekben elérheted a változásokat. Kikapcsolódással pedig könnyen leveheted a fókuszt a nehézségekről, most szánj rá időt.

VÍZÖNTÕ (január 20. – február 18.)

Eljött az ideje megtalálni a hangsúlyt a magánélet és a munka között. Eleget bizonyítottál munka-fronton, most a partneri kapcsolatokra fektesd a hangsúlyt, fordíts párkapcsolatodra és családodra elég időt. Magadat se hanyagold el ebben az időszakban, érdemes olyanba belevágnod, amit mindig is szerettél volna - csak idő híján sosem kezdtél hozzá.

HALAK (február 19. – március 20.)

Nagyon szeretnél a karrieredben kicsit előrébb jutni, de ebben az időszakban még mindig neked kell bizonyítani, mégpedig elvárások nélkül. A szabadidődet ugyancsak érdemes tanulással és önmagad fejlesztésével tölteni. Ebben a nyugodtabb időszakban se csüggedj, ha nem jönnek egyből az eredmények és akkor sem, ha nem a terv szerint alakultak a dolgok. Mindennek oka van és később megláthatod az összefüggéseket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?