Létrehozva: 2021.06.25.

Megérkezett a hétvégi horoszkópod, lássuk, milyen izgalmat ígérnek a csillagok

Ezen a hétvégén végre pihenhetsz, a csillagok most segítenek kibillenni a hétköznapokból. Kinek, mit hoz ez a pár nap: Most megtudhatod!

Kos: (március 21. – április 20.)

Már egy ideje beköszöntött a tomboló nyár, amivel csak az a gond, hogy ön nem szereti annyira a hőséget. Időzítse úgy a szabad idejét, hogy a déli órákban inkább hűsöljön, és csak kora délelőtt vagy késő délután menjen ki a szabadba. Ilyenkor jobban érzi majd magát a bőrében.

Bika: (április 21. – május 20.)

Bika jegy (Fotó: pixabay.com)

Ha még mindig sóvárogva gondol a pihenésre, legyen nyugodt, csöndes nap vár önre. Az égiek mindenben a segítségére sietnek ezen a hétvégén, csak kérnie kell az iránymutatást. Használja ki, hogy kedve szerint azt csinálhat, amit csak akar, de vigyázzon az alkoholfogyasztásával, nehogy a kelleténél többet igyon.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Párkapcsolata egy kissé bizonytalan ponthoz érkezett, nem ártana újraértékelni a helyzetet és megbeszélni a közös jövőt. Ön egy fontos utazást és egy lehetséges költözést tervezne, míg partnerét minden tevékenysége a szülőföldjéhez köti. Egy kompromisszumképes megegyezés mindent megoldana.

Rák: (június 22. – július 22.)

Nem érdemes minden apróságon fennakadni és mindenből ügyet csinálni. Ami fölött át lehet siklani, azt észre se vegye. Nem foglalkozhat embertársai minden gondjával-bajával. Örüljön, hogy a családjával vagy a kedvesével töltheti végre a hétvégét. Zárjon ki mindent és mindenki mást az életéből erre a két napra.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Javában tombol a nyár és ön ezt szinte még fel sem fogta. Ha idejében észhez tér, még lesz alkalma élvezni az évszak örömeit, de ha csak halogatja a nyári terveit, hamar elmúlhat a megfelelő alkalom. Éljen a mának, és ne gondolja túl a programokat! Próbálja szabadon engedni a fantáziáját, tervezzen spontán.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

A házasságokat, régebbi párkapcsolatokat hazugságok mérgezhetik és egy régi titok, korábbi félrelépés kipattanása megkérdőjelezheti a közös jövőt. Ilyenkor azonban sosem szabad elhamarkodottan dönteni. Ne engedje, hogy a múlt rossz szelleme rátelepedjen a jelen szépségére, boldogságára!

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

A nyár igencsak jó hatással lesz önre. Kivirul, energikus lesz, és még jobban nyit az újdonságok felé. Talán éppen ezért találkozhat valakivel, aki nagyon kellemes társaságot fog nyújtani önnek. Még az is lehet, hogy több is kialakulhat ebből a párosból, ha képes megnyílni az illetőnek.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Óvja bőrét a naptól, mert ezen a hétvégén érzékenyebb lehet a megszokottnál. Könnyen leéghet az UV sugárzásnak köszönhetően, ezért mindig legyen önnél fényvédő, és igyon minél több cukor- és szénsavmentes folyadékot. Ha ön párkapcsolatban él, próbáljon több időt szentelni a közös szórakozásra!

Nyilas: (november 23. – december 21.)

A nyárnak köszönhetően sokkal több időt tölthet olyan dolgokkal, amelyek szórakoztatják, kikapcsolják, így sokkal kiegyensúlyozottabbá válhat. Ezt a hétvégéjét is méltó módon ünnepelje, de ne várja azt, hogy mások találják ki ön helyett a programokat, inkább legyen az, aki kezdeményez.

Bak: (december 22. – január 20.)

Amennyiben kialakulóban lévő kapcsolata van, apró jelekkel adja választottja tudtára, hogy szeretné gyakrabban látni, hogy szívesen lenne többször is együtt vele. Tartsa egyelőre még titokban érzéseit, nehogy ő is elbízza magát, s ugyanúgy járjon, mint az előző, rosszul sikerült párkapcsolatában.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

A hétvége az ünneplésről szól, szervezzen egy kis összejövetelt szeretteinek, barátainak, hogy közösen élvezhessék a boldog pillanatokat, amely megadatott önöknek. Az sem lenne rossz ötlet, ha este engedélyeznének maguknak egy laza kikapcsolódást és elmennének szórakozni pár órára.

Halak: (február 20. – március 20.)

Végre itt a hétvége, ami felszabadítja önt az alól a sok teher alól, ami eddig a vállát nyomta. Otthon lesz egy-két megoldandó konfliktusa, de ezek minimálisan zavarják csak meg a nyugalmukat. Közös célok, tervek megvalósítására alkalmas ez az időszak, eljött az otthonteremtés, az átrendeződés ideje.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

mindmegette.hu

9 házi lagzis sütemény, amivel rengeteget spórolhatsz a frigy költségein

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

hirtv.hu

Magyar Péter barátnőjének elszólása miatt vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

mindmegette.hu

Közel 100 új dolgozóra van szüksége a magyar Aldinak: ekkora fizetést ígérnek az újaknak

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít