EZO

Ez a három jegy remélheti, hogy visszakapja a szerelmét az új Merkúr-retrográgban

Ha a szíved mélyén jó ideje arra vágysz , hogy visszatérjen az exed, akkor ez az időszak kedvezhet neked. Három szerencsés jegy számára ugyanis most jön el az alkalom. Vajon köztük vagy?

A Merkúr január 31-től február 21-ig a Vízöntő jegyében hátrál, retrográdban van. Ezen belül is nagy hatása lesz február 11-én az újholdnak, amikor is visszatérhet az exed az életedbe. Februárban a Vénusz bolygó is a Vízöntő jegyében jár, így a szerelem három jegy számára különösen napirenden lesz, érezhetik majd újító energiáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: shutterstock

Lehet, hogy azt gondoltad, hogy már eleged van a múltból, de ne ijedj meg! A Merkúr segít abban, hogy a visszatérés ne legyen ugyanolyan, mint korábban. Elképzelhető, hogy az exed is változott az elmúlt időszakban. Az is lehet, hogy te is szereted még őt a lelked mélyén? Amint ismét összehoz vele a sors, kiderül. Lássuk, mely jegyek szülötteinél legesélyesebb, hogy visszatérjen életükbe a régi szerelem.

Halak

Egy kis időre fordul vissza a Merkúr a Halakból a Vízöntő jegyébe. Különösen akkor izgalmas számodra ez az állás, ha tavaly január és március között volt egy rövid kapcsolatod, hiszen most beállíthat a régi szerelmed. Hihetetlen, hogy szinte ráérez majd erre a bolygóállásra, és hirtelen, váratlanul megkeres. Régi álmaid, vágyaid kerülhetnek felszínre, de nem kizárt, hogy érzéseidbe félelem is vegyül. De végül te döntesz, hogy egyedül vagy ismét párban folytatod tovább az életet.

Oroszlán

Szeretsz kacérkodni, középpontban lenni, ez most sincs másképpen. Csábítóbb vagy, mint valaha. Ha pedig az exed még egy friss képet is meglát rólad, szinte biztos, hogy teljesen meg lesz babonázva. Bár a korlátozások mellett még mindig nem egyszerű randevúzni, de ez sem fog most benneteket visszatartani. Mi lesz ebből? Sok múlik rajtad, ne feledd. Ha, pedig párkapcsolatban élsz, akkor ez lesz az az időszak, amikor szintet léphetsz a szerelemben. Oroszlánként ez is benne van a pakliban...

Mérleg

A szerelem nem logikus. Ha visszatér az exed, nem megy minden papírforma szerint. Bármennyire furcsa, ott van benned a romantika is, engedd meg, hogy ez legyen a vezérfonal. Ha visszatér a múltból a szívednek kedves személy, akkor ez most akár mély elköteleződést is jelenthet. Hallgass a szívedre, ne sakkozd ki előre a lépéseket, légy spontán. Te tudod, hogy mi az igazi vágyad!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?