EZO

Ez a három jegy most februárban végre megtalálja a szerelmet, te köztük vagy?

Nem számítottál a hirtelen érzelmekre? Most megmutatjuk, mit tartogatnak neked a csillagok februárra, Vajon rádtalál az igazi? Te leszel az, akinek most lángra gyúl a szíve? Kiderül a horoszkópodból!

Február sem telik el szerelem nélkül. Sőt! Nem csak a a Valetin-nap közeledik, de a Vénusz bolygó mozgása is megmozgatja hamarosan az érzelmeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay.com

Bika

A Mars bolygó a jegyedben jár, ezért erős vonzó, csábító és hódító energiák lengnek most körül. Tele leszel szenvedéllyel és tűzzel, nem csoda, ha ez tetszetős lesz a másik nem számára. Vadítóan szexis leszel, nem tudod most véka alá rejteni azt, ami benned van. Sugározni fogsz! Nagy esélyed van rá, hogy megérkezik hozzá a kellő pár is. Nem kizárt, hogy hosszant tartó szerelem lesz belőle.

Nyilas

A Vénusz bolygó ezekben a hetekben nálad is rendesen hatni kezd. Energiáival igazi intellektuális partner és szerelem érkezhet az életedbe. De a Jupiter is óriási szerencsét tartogat. Bár mostanában talán kicsit nehezebb találkozni új emberekkel, de tegyél kivételt és merj bátran randevúzni.

Bak

Lassan kibontakozó szerelemre számíthatsz, de egy biztos, a február nagyon meglepő fordulatot hoz. Hasonló gondolkodású párt vonzhatsz most be, hosszú távon érkezhet a szerelem az életedbe. A sors most kézbeveszi az irányítást, merj megnyílni, nem bánod meg!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?