EZO

Ennek a 4 csillagjegynek veszélyes időszak követezik, jobb az óvatosság!

Különleges csillagállás lesz a napokban. 4 jegynek különösen nem mindegy most: mit mond és mit tesz, nehogy összecsapjanak a villámok a fejük felett!

4 jegynek most nagyon fókuszálnia kell, nehogy baj legyen! Fontos csillagállás érkezett, Ikrekbe került a Vertex. Ez egy olyan asztrológiai pont, mely kritikus eseményeket hozhat el. Július 29. és augusztus 5. között érdemes kicsit jobban odafigyelni. Vigyázat, veszély közeledhet! Ennek a 4 jegynek különösen résen kell lennie!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Veszély

Fotó: pixabay.com

Bika

Az Ikrek Verex egyszerűen kimozdíthat az eddigi megszokott életedből. Régota topogsz egy helyben, és bár úgy tűnik, sokat fejlődtél, mégsem lépted meg az, amire szükséged van. Szóval nagyon vigyázz, és figyelj oda ezekben a napokban! A leckét meg kell tanulnod, alázat kell hozzá. Mi történt az elmúlt évben a munkában, a kapcsolataidban, az egészségeddel? Valami nem mozdul, csak mész körbe-körbe. Ezekben a napokban, ha nem lépsz alázattal te magad, akkor biza fenéken billent az élet! Előzd meg! Ha a kapcsolatadiban futod a köröket, végre mondj igent, vagy a munkádban állj ki magadért, esetleg kezdj beje egy életmódváltásba. A csillagok úgy jeleznek, ha nem cselekszel, hogy nem köszönöd meg. Nehogy egy autós koccanás legyen belőle! Haladj végre!

Ikrek

A kommunikáció az erősséged, de most ellened fordulhat a saját eszközöd. Vigyázz ebben az időszakban, mit beszélsz, hogyan és kinek! Túlzott önbizalmad arrogánssá tehet, így ha valamit erőszakosabban akarsz másnak elmesélni, vagy minden áron te szeretnéd vinni a pálmát, az veszélyes lehet. Még a végén rosszul értelmezik, és ellened fordítják, amit mondtál. Engedd el, hogy mindenáron neked legyen igazad. Feleslegesen kerülnél akár jogi vitába is emiatt. 4 jegy közül te vagy az egyik, aki ha nem fogod be a szádat, még bajba is kerülhetsz! Jobb a hallgatást válaszatni, ha nehezedre is esik. Másik megoldás a tudatos figyelem, és a kevés beszéd.

Mérleg

Szándékaid szerint szeretsz másoknak segíteni, nagyon ügyes vagy a kapcsolatok terén. Örömmel teszel másokért. Most viszont jobb, ha egy kis időre visszaveszel a tempóból, pihenni mész és elengeded a gondoskodást is. Előfordulhat, hogy félreértenek és a béke helyett háborúba kezdesz. Ne feledd a Vertex a kommunikációra nagy hatással van az Ikrekben, rád is vonatkozik, hogy most a kevesebb a több! Ugyanakkor előfordulhat, hogy egyes helyzetekben egy szavad aranyat érhet. Tudni kell a benned lévő mérleget jól használni, nem átbillenni egyik oldalra sem. A szerelemben sem érdemes most kockáztatnod, ha vita kerekedik, figyelj, mit mondasz! Őrizd meg a békét ezekben a napokban.

Nyilas

Nagyon lelkes vagy és ez az egyik fontos tulajdonságod. Ezt sokszor jól is kamatoztatod. Mások szívesen veszik át lelkesedésed, és ezt te szeretettel adod is át nekik. Kivételesen ennek az energiának az uralása a dolgod, ne kerülj veszélybe általa. A túlfűtöttség is vihet rossz irányba. Ha rosszul adod át, vagy rosszul kommunikálsz, akkor most tévutakra mehetsz és viheted is a barátaidat, üzleti partnereidet. Tartsd meg a humorodat, de figyelj arra, ami lelkesít. Kivételesen állj meg egy pillanatra és vizsgáld meg az élethelyzetet, mielőtt túlzott örömködésbe mennél át. Ha így cselekszel nem lesz baj! Ha a Nyilas jegyben születtél, akkor most ez a feladat vár rád.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?